Wees dit jaar origineel met een Adventskalender 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Wees dit jaar origineel met een Adventskalender

Het is weer bijna zover! De feestdagen staan voor de deur en we mogen onze stinkende best doen om onze dierbaren te verwennen. Natuurlijk is dit leuk om te doen maar het blijft altijd lastig. De onzekerheden komen om de hoek kijken. Is het wel leuk, is het origineel, heeft ze niet al zoiets? Lastig, lastig, lastig.

Nu heeft My-jewellery.com een cadeau waarmee je dit jaar zeker goed zit. Het is een origineel cadeau waarmee je dierbaren dit jaar tien dagen voor kerst al verwend gaat worden. Namelijk een sieraden Adventskalender! Tien dagen lang elke ochtend wakker worden, douchen, ontbijten en een cadeautje uit mogen pakken. Hoe leuk is dat! Tien dagen lang dat YES-moment! De voorpret van het aftellen naar kerst is een leuke bijkomstigheid bij dit cadeau.

De Adventskalender maak je in de ochtend open en kan je meteen gebruiken. Het zijn namelijk sieraden die overal bij passen. De hele dag zal je plezier hebben van je nieuwe aanwinst. Natuurlijk nog veel langer, maar de eerste dag met je nieuwe sieraad is toch altijd het bijzonderst.

Bekijk ook:
Wat zijn de populairste cosmetische ingrepen?

De Adventskalender in de vorm van een kerstboom ziet er mooi uit en je kunt deze als decoratie neerzetten. Elke ochtend zal je er naar alle waarschijnlijkheid naartoe rennen en een vakje open scheuren. Probeer het scheuren met een beetje beleid te doen zodat de kalender er goed uit blijft zien. Ik kan me goed voorstellen dat dit lastig is ?.

Wees dit jaar origineel met een Adventskalender 16

Het verassingseffect is super leuk en dat wil ik jullie dan ook niet ontnemen maar ik wil wel verklappen wat er in zit. Jullie weten dan immers nog steeds niet hoe het eruitziet en ik denk dat het spannend genoeg blijft. Ik heb hier de zilveren variant en de volgende artikelen zitten er in:

  • 1 zilverkleurige armband
  • 1 armbandenset van diverse stoffen
  • 1 zilverkleurige ring
  • 3 zilverkleurige kettingen
  • 1 paar glittersokken
  • 2 zilverkleurige oorbellen
  • 1 hangertje

Je hebt bij het uitkiezen van de Adventskalender de keuze uit een gouden en zilveren variant.

Zoals je kunt zien is er aan diversiteit van dit cadeau geen gebrek. Er is met de selectie van de sieraden rekening gehouden met een zo'n breed mogelijk publiek zodat de cadeautjes in smaak zullen vallen. De Adventskalender is te verkrijgen voor € 49,95.

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.