in ,

LOLLOL

Monica Geuze geeft zichzelf bloot in eigen tijdschrift

pinkomelet© / 123rf.com

De vlogster is bekend op YouTube, heeft al verschillende nummers gemaakt, heeft een online webshop, een sieradenlijn, een boek en Love Island gepresenteerd. Wat nog ontbrak is een eigen magazine, dus natuurlijk kunnen we deze binnenkort ook verwachten!

View this post on Instagram

XX

A post shared by MONICA GEUZE (@monicageuze) on

 ‘’Het magazine staat vol met persoonlijke dingen’’

In de nieuwste vlog van Monica laat ze weten dat er een magazine zal komen wat gaat over haar leven. Het staat vol met persoonlijke dingen, zoals haar beste vriendschappen, de mensen met wie ze werkt en zelfs persoonlijke brieven van vrienden en familie. Het zal een eenmalig tijdschrift zijn, en nog niet bekend is waar je het kunt kopen. Wij zijn heel benieuwd!

Breuk met lars

Het internet was in shock! Monica is namelijk momenteel niet alleen een veelbesproken onderwerp vanwege het magazine, waarvan nog niet bekend is wanneer het uitgebracht zal worden, maar ook vanwege haar relatiebreuk met profvoetballer Lars Veldwijk. De twee hebben samen een dochtertje van een jaar oud, Zara Lizzy, en hadden in december 2016 de liefde gevonden. Helaas mocht het niet lang standhouden, en dit lijkt te maken te hebben met de voetbalcarrière van Lars. Wellicht lezen we hier meer over in haar magazine! ‘’We hebben er samen voor gekozen om uit elkaar te gaan. Er is geen sprake van ruzie en onze prachtige dochter zal voor ons beiden altijd op nummer 1 staan!’’, laat Monica Geuze ons weten. Het schijnt dat ze ook Kerst gewoon samen zullen vieren.

Deel van een groter project

Het mag dan een eenmalig tijdschrift zijn, maar het magazine is onderdeel van een veel groter project. Dit vertelt Monica ons in haar vlog. Het lijkt allemaal nog een beetje geheimzinnig, maar Monica kennende zal het Later zullen we hier meer over te weten komen, dus we moeten nog even geduld hebben! Wel laat ze in haar vlog een stukje van een shoot voor het project dat komen gaat aan ons zien. Je kunt de vlog hieronder bekijken. PS: ze vertelt hier ook iets meer over haar relatiebreuk, mocht je nieuwsgierig zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.