Nieuwe toetreder in de Twinkle 100; Voordeelscooters.nl 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Nieuwe toetreder in de Twinkle 100; Voordeelscooters.nl

In de meest recente Twinkle 100 lijst is uiteraard plek voor grote webwinkels als Bol.com en Coolblue. In de lijst is echter ook ruimte voor nieuwe toetreders, waaronder Voordeelscooters.nl. Deze marktleider op het gebied van elektrische scooters wist ook in 2022 een indrukwekkende groei door te maken.

De Twinkle 100 is een lijst van de 250 meest succesvolle webwinkels van Nederland. Dat grote partijen als Bol.com en Coolblue in deze lijst staan, mag geen verrassing heten. Deze winkels zijn immers immens en richten zich op veel soorten producten. Dat een webwinkel als Voordeelscooters.nl hier tussen staat, is veelzeggend voor deze webshop.

Online marktleider

De markt van scooters is al geruime tijd aan het veranderen. Dit komt onder meer door de transitie naar elektrische scooters. De scooters op benzine worden veelal voor elektrische varianten ingeruild, waardoor de markt aan veranderingen onderhevig is.

De partij Voordeelscooters.nl heeft hier perfect op ingespeeld. Zij hadden al vroeg door dat deze transitie er aan zat te komen. Maar, dat is niet het enige dat deze webshop door had. Deze webwinkel had namelijk ook al door dat er een grotere vraag naar online verkopen zou komen.

Met dank aan deze vooruitstrevende inzichten is Voordeelscooters.nl uitgegroeid tot de online marktleider. Als je als consument een elektrische scooter wilt komen, kom je via Google al snel uit bij de webwinkel van Voordeelscooter.nl. En als je sowieso al het idee had om online een scooter te kopen, sluit deze webshop perfect op je wensen aan.

Bekijk ook:
Temu verovert de markt: nog goedkoper dan AliExpress?

Ongekende groei

Zeker in het afgelopen jaar heeft Voordeelscooters.nl een indrukwekkende groei doorgemaakt. De redenen zijn hierboven al benoemd: de transitie naar elektrische scooters en de toenemende online koop van scooters.

Met de moderne en overzichtelijke webshop heeft Voordeelscooters.nl daar perfect op ingespeeld. Daarnaast is deze webwinkel in staat gebleken om met meerdere merken een samenwerkingsverband te sluiten.

In het huidige aanbod vind je namelijk scooters van meerdere merken. Het merk IVA is het beste vertegenwoordigd; van dit merk kun je ruim 40 scooters online kopen. Ook de merken Senzo en Piaggio zijn in het aanbod goed vertegenwoordigd. Met name laatste genoemde is een opvallende naam; Piaggio is immers in de wereld van benzinescooters eveneens één van de grootste merken. Ook dit merk heeft echter de stap naar de elektrische scooters gezet. En speelt daarmee óók in op de veranderende scootermarkt.

Toekomstbeeld van de scootermarkt

Het perspectief voor Voordeelscooters.nl ziet er goed uit. Meer en meer mensen willen hun benzine scooter namelijk inwisselen voor een elektrische scooter. Dit heeft met milieuredenen te maken, maar ook met simpele praktische redenen. In lang niet meer alle steden mogen in de toekomst nog benzinescooters rijden. Mede hierdoor lijkt Voordeelscooters.nl zich op te kunnen maken voor geweldige jaren. Geweldige jaren waarin mogelijk nog hogere posities in de Twinkle 100 gescoord kunnen worden.

Bekijk ook:
Temu verovert de markt: nog goedkoper dan AliExpress?

Twinkle 100

De Twinkle 100 is een prestigieuze lijst die al sinds 2008 opgesteld wordt. Bij het samenstellen van deze lijst wordt gekeken naar de beste webwinkels van dit moment. Om deze webwinkels in beeld te brengen, wordt puur naar de omzet van de webwinkels gekeken. Op basis van de omzet wordt vervolgens een top 250 samengesteld.

De naam van de Twinkle 100 is hierdoor niet meer helemaal correct. In eerste instantie ging het inderdaad om een lijst van 100 webwinkels, maar hier is men van afgestapt. In plaats daarvan heeft Twinkle voor een lijst van 250 webwinkels gekozen, aangezien hiermee een duidelijker beeld ontstaat van het middensegment van de markt.

1.1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.