alblasserdam

Op deze zorgboerderij in Alblasserdam schoot John S. twee mensen dood

0 Shares

De man die wordt verdacht van de dodelijke schietpartij op een zorgboerderij in Alblasserdam, is een bekende overlastgever van de politie. Hij schoot er vrijdagochtend een 34 jarige vrouw en een 16 jarig meisje dood. Een 12 jarige jongen en een 20 jarige vrouw raakten gewond. De zorgboerderij waar het drama gebeurde heet ‘Tro Tardi’. Een locatie waar mensen met een psychische stoornis worden geholpen.

Schietpartij Alblasserdam

De dader van de schietpartij, John S, is inmiddels opgepakt door de politie. Hij wordt verdacht van twee moorden en twee pogingen tot moord. John S. is een bekende overlastgever, die in 2017 een overdosis pillen had geslikt en op het treinspoor bij Gorinchem stond om zichzelf van het leven te beroven. De politie kon dit voorkomen en hebben hem naar het ziekenhuis gebracht, waar zijn maag werd leeggepompt.

In december van dat jaar kreeg de politie wederom een melding dat John S. lastig was en verschillende vrouwen had bedreigd. Helaas kreeg de politie vrijdagochtend de melding dat er verschillende mensen op zorgboerderij Tro Tardi zijn neergeschoten. Voor twee slachtoffers mocht hulp niet meer baten, zij overleden ter plekke.

Zorgboerderij Tro Tardi in Alblasserdam

Zorgboerderij Tro Tardi is een plek waar mensen met een verstandelijke beperking een dagbesteding volgen. Ook mensen met een psychische achtergrond, autisme en een lichamelijke beperking kunnen er terecht. De boerderij biedt ook plaats aan jongeren die de draad van hun leven weer op willen pakken en structuur in hun leven aan willen brengen. Waarom John S. juist daar de dodelijke kogels heeft afgevuurd is vooralsnog niet bekend.

Het is ook niet bekend hoe John S. aan het vuurwapen is gekomen. Wel is duidelijk dat er op het adres van S. een vrouw van Thaise afkomst woont die tien jaar ouder is dan de 38 jarige dader. De vrouw zou zichzelf prostitueren, en er zouden meldingen zijn gemaakt van mensenhandel. De zorgboerderij is op dit moment onderdeel van het plaats delict en is op het moment van schrijven nog niet vrijgegeven door de politie.

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

237
NIEUWS
POLLS
QUIZZEN
SHOPPING

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.