Vermiste mathijs
Saved Read later
Deel dit bericht

Zoektocht naar vermiste Mathijs hervat met honden en paarden

Vorige week was er een indrukwekkende paddle out voor Max Verheijen, een van de omgekomen surfers. Helaas heeft de familie van Mathijs nog steeds geen afscheid kunnen nemen, zijn lichaam is nog steeds niet gevonden. Vandaag zal er verder gezocht worden op het strand van Scheveningen met honden en paarden.

Mathijs nog steeds vermist

Het waterteam mag vandaag thuis blijven. Door de harde wind is het niet verantwoord om hen te laten zoeken. Zou het waterteam wel meehelpen, dan kunnen zij door de wind in de problemen komen. Daarom worden er nu zoekhonden ingezet die getraind zijn om een lijklucht te herkennen. Paarden en quads worden ook gebruikt zodat er veel afstand afgelegd kan worden.

Aangespoeld lichaam

Zondagochtend was er een lichaam aangespoeld aan de kust bij Wassenaarseslag, maar na een eerste onderzoek gaat de politie er vanuit dat het niet om de vermiste surfer gaat. Vrijdag werd er nog gezocht met een sonarboot op zee, maar ook dit leverde niets op. Dinsdag werd zijn lichaam nog op zee gezien, maar het lichaam dreef weg voordat het geborgen kon worden.

Bekijk ook:
Wat weet jij van honden? Test het in deze honden quiz!

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.