in

sadsad

Zoektocht naar vermiste Mathijs hervat met honden en paarden

Het waterteam wordt vandaag niet ingezet

Vermiste mathijs

Vorige week was er een indrukwekkende paddle out voor Max Verheijen, een van de omgekomen surfers. Helaas heeft de familie van Mathijs nog steeds geen afscheid kunnen nemen, zijn lichaam is nog steeds niet gevonden. Vandaag zal er verder gezocht worden op het strand van Scheveningen met honden en paarden.

Mathijs nog steeds vermist

Het waterteam mag vandaag thuis blijven. Door de harde wind is het niet verantwoord om hen te laten zoeken. Zou het waterteam wel meehelpen, dan kunnen zij door de wind in de problemen komen. Daarom worden er nu zoekhonden ingezet die getraind zijn om een lijklucht te herkennen. Paarden en quads worden ook gebruikt zodat er veel afstand afgelegd kan worden.

Aangespoeld lichaam

Zondagochtend was er een lichaam aangespoeld aan de kust bij Wassenaarseslag, maar na een eerste onderzoek gaat de politie er vanuit dat het niet om de vermiste surfer gaat. Vrijdag werd er nog gezocht met een sonarboot op zee, maar ook dit leverde niets op. Dinsdag werd zijn lichaam nog op zee gezien, maar het lichaam dreef weg voordat het geborgen kon worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wist jij dat deze La Casa de Papel acteur professioneel bokser was?

mensen in de ruimte

Elon Musk gaat woensdag mensen de ruimte in sturen