in

Woensdag Nederland weer wat meer open!

Nederland weer open

Vanaf woensdag kunnen we eindelijk weer wat meer, aangezien de versoepelingen die het kabinet vorige week had aangekondigd kunnen doorgaan. De terrassen mogen langer open en we mogen weer sporten. De seks werkers mogen ook weer aan de slag.

Minister De Jonge zei dat de cijfers een goede daling geven en dat dit zou komen door de vaccinaties. De volgende versoepelingen staan gepland op 9 juni. Wellicht kunnen de stappen in het openingsplan wat sneller gaan, maar daar wil De Jonge nog niet op vooruitlopen.

Wat drinken op terras na werktijd weer mogelijk

Het was al fijn om weer een terrasje te kunnen pakken, maar nu de tijd dat je er mag vertoeven uitgebreid is, biedt dat ook weer mogelijkheden om lekker buiten te eten. Na je werk even een drankje doen is nu ook weer mogelijk. De terrassen mogen open van 8 uur tot 20 uur. Het maximumaantal mensen die op een terras samen mogen zijn blijft vijftig personen.

Bekijk ook:
Meisje van 17 jaar gered uit massagraf op zee 

Ook kunnen mensen weer naar pretparken, kinderboerderijen, speeltuinen en dierentuinen. Er kleven echter wel veel regels aan de verruimingen. Men wil dat het op locaties niet te druk wordt en dat er ruimte is om onderling afstand te houden. De mondkapjes binnen blijven verplicht.

Contact Beroepen

Alle contact beroepen mogen weer aan het werk waaronder ook de seks werkers. Een zonnebankje nemen is echter nog niet toegestaan omdat dit een doorloop locatie zou zijn maar de bibliotheek mag wel open.

Binnen sporten

Binnen locaties mogen onder veel voorwaarden weer open. Hieronder vallen de sportscholen en zwembaden. Men moet 1,5 meter afstand houden en er mogen maximaal 30 personen in de ruimte tegelijk aanwezig zijn. Reserveren van tevoren is verplicht. Publiek is niet welkom. Groepslessen en wedstrijden voor volwassen zijn nog niet toegestaan.

Buiten sporten

Ook buiten mogen er nog geen wedstrijden georganiseerd worden en is publiek niet toegestaan. Wel mogen volwassenen buiten sporten in groepsverband, met een maximum van 30 personen en de 1,5 meter maatregel.

Bekijk ook:
Flinke daling voor Bitcoin

Vanaf 19 mei mag er weer gebruik gemaakt worden van het openbaar vervoer. Wel is er gevraagd om zoveel mogelijk op rustige tijden te reizen. 1 juni volgt de beslissing of er nog een stap gezet kan worden in het openingsplan. Die stap zal dan op 9 juni in gaan. Minister De Jonge wil daar nog niet op vooruitlopen omdat hij eerst wil wachten op de cijfers van het RIVM.

Geschreven door Herojo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De online casino trends van 2021


Warning: Attempt to read property "ID" on int in /home/trending/domains/trending.nl/public_html/wp-content/themes/bimber/includes/post.php on line 1023

Warning: Attempt to read property "ID" on int in /home/trending/domains/trending.nl/public_html/wp-content/themes/bimber/includes/plugins/media-ace.php on line 128

Chinees themapark bouwt de Titanic na