in ,

Wie heeft deze peperdure Audi opgeblazen? Wie het weet krijgt 5000 euro

Het bedrag wordt handje contantje gegeven

Audi a3 opgeblazen 5000 euro beloning
teddyleung/123rf.com

Een bedrag van maar liefst 5000 euro, handje contantje. Dat is wat er beloofd wordt aan de persoon die weet wie de peperdure Audi in Prinsenbeek op de Boonhof heeft opgeblazen. Na een gigantische knal bleek dat de peperdure Audi hoogst waarschijnlijk opgeblazen was met vuurwerk.

Audi opgeblazen – 5000 euro beloning

Vannacht rond 02:00 schrok eigenaresse Bianca Vink wakker. Eerst dacht zij dat het om vuurwerk in een put ging, maar toen ze uit het raam keek zag ze haar Audi A3 zwaar beschadigd staan. De brokstukken lagen tot op 25 meter afstand, en een deel van het motorblok lag in haar voortuin. Lekker wakker worden is natuurlijk anders. De eigenaresse gaat ervan uit dat er gebruik is gemaakt van zwaar vuurwerk, en de politie denkt dat zij gelijk heeft. Echter is de toedracht van het incident nog onduidelijk. Bianca heeft aangifte gedaan van het incident, maar het gaat haar niet zo zeer om die auto.

Bekijk ook:
Schokkend: 12-jarig meisje sterft door luizen

Rustige wijk

De auto vindt zij nog niet het belangrijkste. Dat kan vervangen worden. Waar het Bianca om gaat is het feit dat het in deze buurt is gebeurt. Er wonen in haar buurt veel mensen op leeftijd die allemaal wakker zijn geschrokken van het kabaal. Tevens zijn hun auto’s ook beschadigd omdat de knal zo hard was. De eigenaresse van de Audi ziet het dan ook als een aanval op de gemeenschap. Dit is ook de reden dat zij een beloning van 5000 euro uit heeft staan voor de gouden tip. Handje contantje, zonder met de ogen te knipperen. In haar ogen is diegene die hun helpt een held.

Meerdere plekken

Niet alleen in Prinsenbeek is het fout gegaan. Gisteravond om 22:0 zou er in Ens, in de Noordoostpolder, ook een Audi opgeblazen zijn. Dat is wat Renate Brouwer zegt. Zij is de eigenaresse van de Audi in Ens. Alles stond te trillen door de gigantische knal die daar plaatsvond. Volgens Brouwer zou er illegaal vuurwerk op de voorkant van de auto gelegd zijn om vervolgens te ontploffen. Ook zij heeft hier aangifte van gedaan.

Bekijk ook:
Netflix haakt in op zwangerschapsdiscriminatie

 

Bekijk ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.