Wat is er toch met de Bitcoin aan de hand? 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Wat is er toch met de Bitcoin aan de hand?

Dit is een vraag die veel mensen zich stellen. Niet alleen nu, deze trend zet zich nu al een paar jaar voort. De koers schommelt op en neer en gaat werkelijk alle kanten op. Iedere keer wanneer mensen denken dat het niet verder omhoog of omlaag kan, gebeurt weer precies het tegenovergestelde! Volgens een grote groep mensen is het juist nu de tijd om in te stappen. Maar, is dat ook zo? De voorstanders roepen al jaren dat mensen moeten  instappen. Echter, velen zijn ook een fel tegenstander! Wie heeft er nu eigenlijk gelijk?

Is beleggen in Bitcoin verstandig?

Een ruime meerderheid van de financieel specialisten verwacht een (forse) koersstijging in de toekomst. Volgens sommige gaat de prijs van Bitcoin zeker nog 10 keer over de kop. Wanneer precies, Joost mag het weten. Verliezers en winnaars zijn er bij dit soort beleggingen continu en zijn van alle tijden. Bewezen is sowieso dat goed verdiepen in het onderwerp de kans op succes zeker vergroot. Het is bijvoorbeeld heel erg belangrijk om het verschil te weten tussen trading en daadwerkelijk kopen!

Bekijk ook:
Hoop, lef en trots: Dit zijn de plannen van het nieuwe kabinet

De meeste beleggers hebben verlies gemaakt bij het kopen van Bitcoins, dit is absoluut een feit. De gouden tijden waren in het begin, de ware geluksvogels zijn nu zeldzaam. Nu zou men denken dat dit te maken heeft met een daling van de koers. Dit is toch niet de daadwerkelijke reden. Handelsplatformen maken misbruik van de beginnende investeerder die vaak nog onwetend is. Daarbij zijn er veel onbetrouwbare aanbieders, zeker die gouden bergen beloven! Iedereen heeft wel eens de mails gehad, deze die beloven miljonair te worden met een kleine investering. Pure oplichting is het, lees daarom altijd de reviews. Bitcoins of altcoins kopen? Zoek op negatieve reviews + naam van aanbieder. Lees de ervaringen van andere klanten, dit voorkomt een hoop ellende.

Waarom maken de meeste mensen verlies?

De meeste mensen gaan de mist in bij trading! De investeerders speculeren simpelweg door in te zetten op een stijging of daling. Een verkeerde gok kan resulteren in een totaal verlies van de gehele investering!

Bekijk ook:
Per 1 april treedt de Wet Kwaliteit Incassodienstverlening in werking: dit kun je verwachten

Veilig Bitcoins of altcoins kopen? Maak gebruik van een Ledger om Bitcoin of altcoins op te slaan! Dit is een soort van USB-stick voor het veilig opslaan. Geheel voorzien van de nieuwste veiligheidstechnieken en kost rond de 50 euro. Hiermee kunnen ook transacties worden uitgevoerd. Verschillende websites bieden ook de mogelijkheid om echte Bitcoins te kopen. Dit blijft altijd een risico, controleer de betrouwbaarheid zo goed mogelijk!

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.