in

PvdA: Vliegen in Europa Verboten!

Buildings Architecture Airline City Flight Jet

In het streven om zich nog meer te profileren dan Groen Links, die partij die is voortgekomen uit o.a. de CPN en waar men nu de kans schoon ziet om haar draconische partijprogramma via de stikstof ‘crisis’ aan het Nederlandse volk op te dringen, is tijdens de PvdA ledenraad in Eindhoven een motie aangenomen om vliegen binnen Europa te verbieden. Dit naast een ander voorstel om bij natuurgebieden de maximumsnelheid verder terug te brengen naar 80 kilometer per uur.

Applaus

De extreme moties werden tijdens de ledenraad met applaus aangenomen. Volgens indiener en PvdA-lid Gerard Bosman gaan de huidige stikstofmaatregelen niet ver genoeg. “In Nederland moet echt véél meer gebeuren om de biodiversiteit, de volksgezondheid en het klimaat te redden’’ aldus Bosman. Uiteraard is er nog niet onderzocht wat het effect van de nu voorgestelde maatregelen is, en wil de partijtop eerst maar eens ‘in gesprek’ om te bepalen hoe realistisch en haalbaar de voorstellen zijn.

Bekijk ook:
Herenkapsels 2021: de populairste kapsels voor mannen

Het overbieden is begonnen

Het lijkt erop dat partijen thans het onderwerp hebben gevonden waar men elkaar de loef mee kan afsteken. Groen Links zal zonder twijfel binnenkort met nog drastischer voorstellen komen om toch vooral het meest ‘betrokken’ te blijven met het milieu. Voor deze partijen, die zich toch vooral ooit op het verheffen van de werkende Nederlanders richtten, is het een bijzondere verschuiving van prioriteiten. Alles moet nu wijken voor de nieuw-linkse duurzaamheidsidealen. Zaken waar het electoraat van links vroeger ook toegang toe moest hebben, een eigen huis met een autootje voor de deur, het ontstijgen van de arbeidersklasse en persoonlijke ontwikkeling zijn al lang geleden ingeruild voor thema’s waar de burgers, die zich inderdaad hebben opgewerkt, voor mogen gaan betalen of verworvenheden mogen inleveren. En dat allemaal vanwege een ‘crisis’ die voornamelijk is terug te herleiden op de laksheid van een overheid, die in de afgelopen jaren heeft nagelaten om de wet- en regelgeving hieromtrent op orde te brengen.

Geschreven door Marco

Hallo, mijn naam is Marco en sinds 2019 schrijf ik over verschillende onderwerpen en zaken die mij interesseren. Ik ben geboren in Amsterdam, maar woon inmiddels al meer dan 30 jaar in Zoetermeer. Ik ben een groot liefhebber van Amerikaanse sporten (m.n. Honkbal en Basketbal) en schrijf hier bij gelegenheid ook graag over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Karper met gezicht van Voldemort én 5 andere enge vissen


Warning: Attempt to read property "ID" on int in /home/trending/domains/trending.nl/public_html/wp-content/themes/bimber/includes/post.php on line 1023

Warning: Attempt to read property "ID" on int in /home/trending/domains/trending.nl/public_html/wp-content/themes/bimber/includes/plugins/media-ace.php on line 128
binge-eating

De grootste eetstoornis waar je nog nooit van hebt gehoord