harry en meghan
adrianhancu/123RF.com
Saved Read later
Deel dit bericht

Prins Harry en Meghan lastig gevallen door drones

Het lijkt erop alsof prins Harry en zijn vrouw Meghan maar geen rust kunnen krijgen. Volgens verschillende Amerikaanse media heeft het koppel last van overvliegende drones. De hertog en hertogin van Sussex hebben de politie ingeschakeld.

Harry en Meghan willen rust

Het koppel is vertrokken uit Engeland zodat zij meer rust zouden hebben. Een van de grootste problemen in Engeland was vooral de agressieve roddelpers. De hertog en hertogin hebben besloten een stap terug te doen binnen het Britse koningshuis en verhuisde kort daarna naar Canada. Ze zijn daar niet lang gebleven, en zijn kort na de verhuizing opnieuw verhuisd naar Malibu. Daar wonen ze nu in een beveiligde woonwijk.

Overvliegende drones

Harry en Meghan zijn in Amerika ook vrij populair, dat bewijzen de drones die constant over de wijk vliegen. Volgens ingewijden zouden de drones regelmatig over de villa vliegen en komen die ook steeds dichterbij. Het is nog niet bekend wie de drones bestuurt.

Bekijk ook:
Hoop, lef en trots: Dit zijn de plannen van het nieuwe kabinet

 

Bekijk ook:

Avatar foto
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.