in ,

OMGOMG sadsad AngryAngry

Pallets met bakstenen duiken op bij George Floyd rellen

De demonstranten komen overal pallets stenen tegen

Rellen

Bij protesten in New York City, Dallas en North Carolina zijn op de straathoeken pallets met bakstenen opgedoken. De demonstranten komen overal de onbewaakte pallets tegen terwijl er geen bouwterrein te bekennen is. Vele denken dat de pallets opzettelijk zijn neergezet om demonstranten te voorzien van een wapen.

Op video’s is te zien dat de pallets met bakstenen opduiken bij de demonstraties tegen politiegeweld. Enkele demonstranten zijn van mening dat de pallets geplaatst zijn door de politie of rechts extremisten om zo gewelddadige rellen te veroorzaken bij de George Floyd protesten.

Waar komen de pallets met bakstenen vandaan?

Momenteel is er een onderzoek gaande naar de herkomst van de pallets welke intussen de media hebben bereikt. De vraag blijft tot nu: Waar komen de stenen vandaan? Op steeds meer plekken lijken de pallets op te duiken.

In Dallas blijken meerdere pallets voor het gerechtsgebouw te zijn achtergelaten. Een potentieel target van de relschoppers. In Kansas City stonden meerdere pallets met bakstenen rond het Country Club Plaza en Westport. De plaatsing leek strategisch te zijn op plekken waar juist veel demonstranten voorbij kwamen. De politie riep mensen op 911 te bellen als ze de pallets tegen kwamen.

Ook in New York City komen demonstranten pallets met stenen tegen. Hier zijn de pallets gevonden tussen St. Marks Place en 7th Street. De pallets troffen de demonstranten er aan terwijl er nergens in de buurt renovatiewerkzaamheden of bouwwerkzaamheden werden uitgevoerd.
Steeds meer video’s zijn intussen online te vinden van de mysterieuze pallets met stenen en bakstenen.

Bekijk ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.