Nederlandse deurwaarder liet zijn cliënten in natura afrekenen 14
Nederlandse deurwaarder liet zijn cliënten in natura afrekenen
Saved Read later
Deel dit bericht

Nederlandse deurwaarder liet zijn cliënten in natura afrekenen

Het OM heeft zes jaar gevangenisstraf geëist tegen een deurwaarder omdat hij zich in natura liet betalen door zijn cliënten. Drie vrouwen voelden zich zo onder druk gezet door hem dat zij seks met hem hadden. Het was dat of hun huis kwijtraken.

 

Deurwaarder Hans K, wonende in een plaatsje nabij Maastricht, was vanaf 2002 tot 2016 de schrik van vele vrouwen die met schulden te kampen hadden. Hans K stond met een dagvaarding aan de deur en probeerde uit te vissen hoe ruimdenkend de dames waren. Hij deed dit met een omweg en vertelde hun in eerste instantie dat hij een vriend had die voor geld met vrouwen naar bed ging. Hij kon dan de vrouwen op die manier helpen hun schulden te betalen. Op een gegeven moment zei hij dat hij het zelf was die dit graag wilde.

In natura betalen

Lang niet alle vrouwen vonden het erg met hem het bed in te moeten duiken om zo de gerechtskosten te betalen blijkt uit een dossier. Sommige stelden dit zelf voor aan hem. Echter, de drie vrouwen die aangifte tegen hem hebben gedaan vond het vreselijk. Een van de vrouwen was vroeger in de prostitutie gedwongen en zat in een blijf van mijn lijf huis op het moment dat Hans K voor de deur stond. Hij dreigde haar met allerlei zaken zodat zij zich geen andere keus wist. Het voelde voor haar als chantage en afpersing.

Bekijk ook:
Hoop, lef en trots: Dit zijn de plannen van het nieuwe kabinet

Deurwaarder gijzelde een konijn van een slachtoffer

Een andere vrouw had al twee keer seks met hem gehad en kon niet van hem loskomen. Ze had er geen zin in dit nog een keer te doen en kreeg toen een sms van Hans K met de boodschap dat hij haar konijn gegijzeld had. De dames voelde zich niet langer veilig en sloten zich op in huis. Hans K liet zich niet afwimpelen en kwam gewoon achterom het huis binnen. Een andere vrouw vertelt dat ze nog steeds angstig is als er aan de deur wordt aangebeld of als ze een soortelijke auto de straat in ziet rijden die Hans K ook had.

Alberto Stegeman

Er deden zich al langer geruchten voor in de regio waar de deurwaarder werkte. Ook op het kantoor van hem waren de mensen op de hoogte. Uiteindelijk hebben de vrouwen Alberto Stegeman ingeschakeld om een einde te maken aan Hans K z’n wandaden.

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.