blank

Misdaadverslaggever Peter R. de Vries neergeschoten in Amsterdam, drie verdachten opgepakt

0 Shares

Peter R. de Vries is dinsdagavond neergeschoten in Amsterdam. De misdaadverslaggever raakte zwaargewond bij de schietpartij en ligt inmiddels in het ziekenhuis. Drie verdachten zijn opgepakt, waaronder de mogelijke schutter.

De schietpartij vond tussen zeven en acht uur uur plaats in het centrum van de hoofdstad. De Vries was daar aanwezig voor een opname van het televisieprogramma RTL Boulevard. Na afloop is hij op straat neergeschoten. De dader zou hierbij vijf keer op De Vries geschoten hebben.

Bij de schietpartij waren meerdere getuigen aanwezig, waardoor de politie met het volgende signalement is gekomen. De dader was naar verluid een licht getinte man met een tenger postuur. Hij droeg een donkergroene jas met camouflagevlekken en had een zwarte pet op.

Drie verdachten opgepakt

De politie is meteen een grote zoektocht gestart naar de dader en die schijnt succesvol te zijn geweest. De politie heeft namelijk drie verdachten opgepakt. Twee verdachten zijn aangehouden op de snelweg A4. Een derde verdachte werd opgepakt in Amsterdam. Een van de drie verdachten zou de schutter zijn.

Bekijk ook:
Verdrietige, geschokte maar ook misselijkmakende reacties op schietpartij Peter R. de Vries

De politie is nu ook nog op zoek naar getuigen en beeldmateriaal van de schietpartij. Zij worden gevraagd zich te melden. Getuigen mogen zich melden via 0900-8844.

De schietpartij is momenteel ook trending op social media. Er gaan ook beelden rond, waarop de misdaadverslaggever duidelijk herkenbaar in beeld is met een ernstige wond aan zijn hoofd.

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

blank Trending
blank Opinie
blank Quizzen
blank Toplijstjes

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.