mcdonalds apeldoorn zuid gesloten
Pavel Sytsko/123rf.com
Saved Read later
Deel dit bericht

McDonald’s Apeldoorn Zuid per direct ‘verboden locatie’ na overtreden coronaregels

De McDonald's in Apeldoorn-Zuid heeft per direct zijn deuren moeten sluiten op last van de Apeldoornse burgemeester Ton Heerts. De burgemeester is voorzitter van Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland en heeft deze beslissing genomen omdat het restaurant zich niet aan de coronaregels hield.

McDonald's Apeldoorn-Zuid

Volgens Heerts werd er vannacht rond 01:30 geconstateerd dat de McDonald's zich niet aan de noodverordening hield. Het is sinds 14 oktober niet toegestaan om eten en drinken na 01:00 af te halen. Vanochtend is de eigenaar van het filiaal op de hoogste gesteld van het besluit. Er zal aankomende maandag besloten worden tot wanneer de McDrive gesloten blijft. Tot dan mag niemand het pand of bijbehorend parkeerterrein betreden. Het pand is aangewezen als ‘verboden locatie'.

Niet de eerste keer

Het is niet voor het eerst dat burgemeester Ton Heerts hard heeft moeten ingrijpen na het overtreden van de coronaregels in de horeca. Toen er nog gasten binnen mochten dineren heeft hij ook al ingegrepen. Het ging toen om een restaurant waar maar liefst 84 mensen aan het dineren waren, plus zestien personeelsleden. Op dat moment mochten er maar dertig gasten op locatie zijn volgens de voorschriften.

Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.