in

McDonald’s Apeldoorn Zuid per direct ‘verboden locatie’ na overtreden coronaregels

Maandag wordt besloten tot wanneer de vestiging dicht moet

mcdonalds apeldoorn zuid gesloten
Pavel Sytsko/123rf.com

De McDonald’s in Apeldoorn-Zuid heeft per direct zijn deuren moeten sluiten op last van de Apeldoornse burgemeester Ton Heerts. De burgemeester is voorzitter van Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland en heeft deze beslissing genomen omdat het restaurant zich niet aan de coronaregels hield.

McDonald’s Apeldoorn-Zuid

Volgens Heerts werd er vannacht rond 01:30 geconstateerd dat de McDonald’s zich niet aan de noodverordening hield. Het is sinds 14 oktober niet toegestaan om eten en drinken na 01:00 af te halen. Vanochtend is de eigenaar van het filiaal op de hoogste gesteld van het besluit. Er zal aankomende maandag besloten worden tot wanneer de McDrive gesloten blijft. Tot dan mag niemand het pand of bijbehorend parkeerterrein betreden. Het pand is aangewezen als ‘verboden locatie’.

Niet de eerste keer

Het is niet voor het eerst dat burgemeester Ton Heerts hard heeft moeten ingrijpen na het overtreden van de coronaregels in de horeca. Toen er nog gasten binnen mochten dineren heeft hij ook al ingegrepen. Het ging toen om een restaurant waar maar liefst 84 mensen aan het dineren waren, plus zestien personeelsleden. Op dat moment mochten er maar dertig gasten op locatie zijn volgens de voorschriften.

Contributor

Geschreven door Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 22 en oorspronkelijk kom ik uit Zeeland maar ik woon sinds 2018 in Ridderkerk, verhuisd voor de liefde. Bij die verhuizing kwam ook gelijk de titel stiefmoeder, gratis en voor niets! Alhoewel ik liever bonus moeder gebruik, het woord stiefmoeder heeft zo'n negatieve reputatie dankzij Disney. Ik ben graag op de hoogte van wat er allemaal om ons heen gebeurt en schrijf hier dan ook graag over als ik er tijd voor kan vinden. Met drie kinderen in huis is tijd voor jezelf niet altijd even makkelijk te vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

      De doodstraf in Nederland

      De doodstraf in Nederland

      Joe Biden is de nieuwe president van Amerika