Kind komt te overlijden op kerstmarkt in Luxemburg 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Kind komt te overlijden op kerstmarkt in Luxemburg

In Luxemburg stad is afgelopen weekend een kind overleden op een kerstmarkt. Het ongeluk gebeurde zaterdagavond rond een uur of acht, aldus de politie.

IJssculptuur

Het jongetje van twee werd geraakt door een ijssculptuur dat afbrak. Volgens de maker van het sculptuur, Samuel Girault, zou het beeld zo'n tweeduizend kilo wegen. Ook verklaarde de ijskunstenaar dat de sculptuur nooit uit zichzelf zou hebben kunnen vallen. Het gigantische kunstwerk van ijs was slechts één uur klaar toen het tragische voorval zich voordeed. De man heeft al negentien jaar ervaring op het gebied van ijssculpturen en weet als geen ander hoe hij een beeld als deze zal moeten maken.

Hulpdiensten snel ter plaatse

Volgens omstanders die het ongeluk met eigen ogen zagen gebeuren waren hulpdiensten snel ter plaatse. Er is op de kerstmarkt nog geprobeerd om het tweejarige jongetje te reanimeren, echter mocht dit niet baten. Ik de ambulance op weg naar het ziekenhuis overleed hij alsnog.

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 grootste CO2 vervuilers van Nederland

Getuigen gezocht

Op dit moment is de politie van Luxemburg druk bezig met het onderzoek naar het ongeluk. Hierbij vragen zij onder andere om mensen te spreken die ten tijde van het ongeluk aanwezig waren. Op deze manier probeert de politie het ongeluk te kunnen reconstrueren om zo een goed beeld te krijgen van wat er precies gebeurde.

Deel dit bericht
Read later
Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.