johnny de mol geluidsfragment mishandeling

Johnny de Mol geeft mishandeling toe in geluidsfragment

0 Shares

Vorige week werd er namens Shima Kaes aangifte gedaan tegen Johnny de Mol van zware mishandeling en poging tot doodslag. Nu is er een tie seconden durende fragment opgedoken waar De Mol deze mishandeling toegeeft, sterker nog, hij keurt het zelfs goed.

Johnny de Mol geluidsfragment mishandeling

Het geluidsfragment waarin Johnny de Mol toegeeft Shima Kaes mishandeld te hebben komt uit de tape die Karim Aachboun, Kaes’ juridisch adviseur, aandroeg als een van de bewijsstukken. Eerder zouden RTL Boulevard en Shownieuws de geluidsopname gekregen hebben van journalist/schrijver Mark Koster, die laatst nog een boek heeft geschreven over de familie Mol. Er wordt vermoed dat hij de geluidsopname weer van een voormalige advocaat heeft ontvangen, Mark Teurlings. In het geluidsfragment hoor je Johnny de Mol het volgende zeggen over de mishandeling:

,,Ik ben heel hardhandig geweest met je en fucking terecht’’ – Johnny de Mol

https://www.youtube.com/watch?v=DlFCYCTEDWU&feature=youtu.be&ab_channel=ksjoesjdh

Kaes durfde geen aangifte te doen

De twee kregen in 2014 een relatie en verloofden zich in 2015. Een maand na de verloving gingen zij weer uit elkaar. De aangifte van Kaes heeft betrekking op drie vermeende incidenten uit 2015 in Mexico, Amsterdam en op Ibiza. Johnny de Mol zou Kaes hebben geslagen, geschopt en gepoogd te wurgen. Bij de aangifte zijn ook foto’s toegevoegd waarop de verwondingen te zien zijn. Ook een document waarin een huisarts spreekt van ‘fysiek geweld’ is toegevoegd. Kaes zegt dat zij nu, jaren later, pas aangifte doet omdat zij dit eerder niet durfde. Door het boek van Mark Koster zou zij herbelevingen hebben omdat de vermeende mishandeling hier ook in beschreven staat. Door die herbelevingen doet zij nu aangifte.

Bekijk ook:
Zomers weer opkomst

Johnny de Mol verbaasd

Eerder liet Peter Plasman, advocaat van De Mol, weten dat er inderdaad wel eens confrontaties en handtastelijkheden voorkwamen binnen de relatie, maar dat er nooit sprake was van mishandeling. Plasman zei na de aangifte dat Johnny verbaasd was over de verhalen, en dat hij dit ziet als ‘de zoveelste ordinaire publiciteitsstunt van Aachboun’.

 

Bekijk ook:

One Comment

  1. Hendrik Reply

    Ook hier,Hoge bomen vangen veel wind, maar het zijn sterke benen die de weelde kunnen dragen. Dit is media, de Mol zijn expertise.

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vandaag
Wat vind jij?
Quizzen
Toplijstjes

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.