in ,

AngryAngry

Johnny de Mol geeft mishandeling toe in geluidsfragment

Luister hier naar het geluidsfragment

johnny de mol geluidsfragment mishandeling

Vorige week werd er namens Shima Kaes aangifte gedaan tegen Johnny de Mol van zware mishandeling en poging tot doodslag. Nu is er een tie seconden durende fragment opgedoken waar De Mol deze mishandeling toegeeft, sterker nog, hij keurt het zelfs goed.

Johnny de Mol geluidsfragment mishandeling

Het geluidsfragment waarin Johnny de Mol toegeeft Shima Kaes mishandeld te hebben komt uit de tape die Karim Aachboun, Kaes’ juridisch adviseur, aandroeg als een van de bewijsstukken. Eerder zouden RTL Boulevard en Shownieuws de geluidsopname gekregen hebben van journalist/schrijver Mark Koster, die laatst nog een boek heeft geschreven over de familie Mol. Er wordt vermoed dat hij de geluidsopname weer van een voormalige advocaat heeft ontvangen, Mark Teurlings. In het geluidsfragment hoor je Johnny de Mol het volgende zeggen over de mishandeling:

,,Ik ben heel hardhandig geweest met je en fucking terecht’’ – Johnny de Mol

Kaes durfde geen aangifte te doen

De twee kregen in 2014 een relatie en verloofden zich in 2015. Een maand na de verloving gingen zij weer uit elkaar. De aangifte van Kaes heeft betrekking op drie vermeende incidenten uit 2015 in Mexico, Amsterdam en op Ibiza. Johnny de Mol zou Kaes hebben geslagen, geschopt en gepoogd te wurgen. Bij de aangifte zijn ook foto’s toegevoegd waarop de verwondingen te zien zijn. Ook een document waarin een huisarts spreekt van ‘fysiek geweld’ is toegevoegd. Kaes zegt dat zij nu, jaren later, pas aangifte doet omdat zij dit eerder niet durfde. Door het boek van Mark Koster zou zij herbelevingen hebben omdat de vermeende mishandeling hier ook in beschreven staat. Door die herbelevingen doet zij nu aangifte.

Bekijk ook:
Brandbommen bij Duitse RIVM naar binnen gegooid

Johnny de Mol verbaasd

Eerder liet Peter Plasman, advocaat van De Mol, weten dat er inderdaad wel eens confrontaties en handtastelijkheden voorkwamen binnen de relatie, maar dat er nooit sprake was van mishandeling. Plasman zei na de aangifte dat Johnny verbaasd was over de verhalen, en dat hij dit ziet als ‘de zoveelste ordinaire publiciteitsstunt van Aachboun’.

 

Bekijk ook:

Een Reactie

Plaats een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.