in ,

Rihanna sluit relatie met Chris Brown niet uit, zelfs niet na mishandeling 11 jaar geleden

Hoewel Chris Brown nu een relatie heeft, is hij volgens Rihanna de liefde van haar leven

Rihanna Oprah Winfrey
buzzfuss/123rf.com

Popster Rihanna heeft in de SuperSoul Conversations-podcast van Oprah Winfrey laten weten dat zij haar ex-geliefde Chris Brown weer vertrouwt. In 2009 werd zij nog mishandeld door hem toen zij een relatie hadden. Toch kan zij er nu niet mee leven als hij niet gelukkig is, dat zegt zij zelf.

Rihanna en Chris Brown

Rihanna legt aan Oprah uit dat zij aan hun vriendschap hebben gewerkt. In 2009 is het gruwelijk misgegaan. Chris Brown had eerder al opgebiecht dat hij was vreemdgegaan. Toen Rihanna in de auto een paar pikante berichten las in zijn telefoon werd zij woedend. Brown reageerde hierop door haar met een gebalde vuist in haar gezicht te slaan. Vervolgens spuwde zij het bloed in zijn gezicht waarna hij zich niet meer kon beheersen. Uiteindelijk wist zij uit de auto te ontsnappen en riep zij dat hij haar probeerde te vermoorden. Chris Brown heeft hierdoor enkele weken vast gezeten en kreeg uiteindelijk een taakstraf.

Bekijk ook:
Week 51 Nieuwsquiz

Rihanna sluit relatie niet uit

Elf jaar later zijn zij weer hechte vrienden volgens de popster. Zij hebben hun vertrouwen opnieuw opgebouwd en houden nog steeds van elkaar. Volgens Rihanna zou Chris Brown zomaar de liefde van haar leven kunnen zijn. Ook sluit ze niet uit dat zij weer als geliefden zullen samenkomen, alhoewel Chris Brown op dit moment wel een relatie heeft. Sinds zijn straatverbod is ingetrokken hebben zij stapje voor stapje gewerkt aan hun vriendschap. Het was volgens Rihanna niet makkelijk, en dat is het nog steeds niet, maar haar liefde voor hem zal altijd blijven bestaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.