faillissement miss etam
Saved Read later
Deel dit bericht

Faillisement dreigt voor Miss Etam

Miss Etam heeft op dit moment zeshonderd medewerkers, waarvan 558 medewerkers een formulier voor een loonvordering hebben ingevuld. Als er niet wordt overgegaan tot het betalen van de salarissen zal vakbond AVV faillissement aanvragen namens de medewerkers.

Faillissement Miss Etam

De reactie van de directie wordt afgewacht. Tot nu toe is er een korte reactie gekomen van de eigenaar Martijn Rozenboom, maar daar werd de vakbond niet veel wijzer van als het gaat om de toekomst. Rekeningen en lonen worden niet betaald. Volgens de vakbond doet hij wat hij ‘al vaker heeft gedaan', namelijk het bedrijf uitknijpen en vervolgens aan hun lot overlaten. De vakbond vindt dat Rozenboom op een zwarte lijst gezet moet worden.

Geheimhouding

De ondernemingsraad van Miss Etam heeft ook aan de rechter-commissaris gevraagd om de geheimhouding op te heffen van documenten die in het bezit zijn van de curator die betrokken was bij de overname van de winkelketens door Rozenboom. Zij willen precies weten wat er tijdens de onderhandelingen met de curator precies is afgesproken. De curatoren waren niet bereikbaar voor een toelichting.

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 grootste CO2 vervuilers van Nederland

Sluiting Miss Etam winkels

Er zijn ondertussen al zo'n dertig filialen van Miss Etam gesloten omdat de huur niet meer betaald wordt. Er wordt verwacht dat er elke dag meer winkels zullen sluiten en meer personeel thuis komt te zitten. Een aantal medewerkers hebben al aangegeven dat zij geen salaris meer krijgen, contracten niet deugen, collecties niet meer worden aangevuld en dat zelfs afvalcontainers niet meer worden geleegd. Via de webshop kan er tevens ook niets meer besteld worden, en sommige klanten klagen dat zij hun geld niet terugkrijgen.

 

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.