faillissement miss etam

Faillisement dreigt voor Miss Etam

0 Shares

Miss Etam heeft op dit moment zeshonderd medewerkers, waarvan 558 medewerkers een formulier voor een loonvordering hebben ingevuld. Als er niet wordt overgegaan tot het betalen van de salarissen zal vakbond AVV faillissement aanvragen namens de medewerkers.

Faillissement Miss Etam

De reactie van de directie wordt afgewacht. Tot nu toe is er een korte reactie gekomen van de eigenaar Martijn Rozenboom, maar daar werd de vakbond niet veel wijzer van als het gaat om de toekomst. Rekeningen en lonen worden niet betaald. Volgens de vakbond doet hij wat hij ‘al vaker heeft gedaan’, namelijk het bedrijf uitknijpen en vervolgens aan hun lot overlaten. De vakbond vindt dat Rozenboom op een zwarte lijst gezet moet worden.

Geheimhouding

De ondernemingsraad van Miss Etam heeft ook aan de rechter-commissaris gevraagd om de geheimhouding op te heffen van documenten die in het bezit zijn van de curator die betrokken was bij de overname van de winkelketens door Rozenboom. Zij willen precies weten wat er tijdens de onderhandelingen met de curator precies is afgesproken. De curatoren waren niet bereikbaar voor een toelichting.

Sluiting Miss Etam winkels

Er zijn ondertussen al zo’n dertig filialen van Miss Etam gesloten omdat de huur niet meer betaald wordt. Er wordt verwacht dat er elke dag meer winkels zullen sluiten en meer personeel thuis komt te zitten. Een aantal medewerkers hebben al aangegeven dat zij geen salaris meer krijgen, contracten niet deugen, collecties niet meer worden aangevuld en dat zelfs afvalcontainers niet meer worden geleegd. Via de webshop kan er tevens ook niets meer besteld worden, en sommige klanten klagen dat zij hun geld niet terugkrijgen.

 

Bekijk ook:

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

41
NIEUWS
POLLS
QUIZZEN
TOPLIJSTJES

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.