Eerste besmetting coronavirus in Duitsland

0 Shares

Ook in Duitsland is het nieuwe coronavirus opgedoken. Het virus lijkt bezig te zijn met een flinke opmars en is een groot gedeelte van de wereld al opgedoken. De patiënt en drager van het coronavirus zou direct in isolatie geplaatst zijn en het goed maken.

Werkgroep Infectiologie

Deelstaat Beieren, de staat waar de man verblijft, heeft een speciale werkgroep samengesteld. Deze groep gaat onderzoeken of de rest van Beieren ook gevaar loopt. Inmiddels zijn er wereldwijd tenminste 4515 besmettingen en 106 mensen zijn helaas overleden aan het virus.

Tweede Europese land

Het is nog niet helemaal duidelijk waar de man het virus heeft opgelopen en of deze het mee heeft genomen vanuit China. Duitsland is het tweede Europese land dat is getroffen door het virus. Frankrijk ging het land voor, waar tenminste drie besmettingsgevallen te betreuren zijn.

Hoogste waakzaamheidsniveau

Het virus is nog niet in Nederland opgedoken, maar toch worden er inmiddels voorbereidingen getroffen. Minister Bruno Bruins van Medische Zorg heeft laten weten dat er zal worden opgeschaald naar het hoogste niveau van waakzaamheid.

Bekijk ook:

Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.