Eerste besmetting coronavirus in Duitsland 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Eerste besmetting coronavirus in Duitsland

Ook in Duitsland is het nieuwe coronavirus opgedoken. Het virus lijkt bezig te zijn met een flinke opmars en is een groot gedeelte van de wereld al opgedoken. De patiënt en drager van het coronavirus zou direct in isolatie geplaatst zijn en het goed maken.

Werkgroep Infectiologie

Deelstaat Beieren, de staat waar de man verblijft, heeft een speciale werkgroep samengesteld. Deze groep gaat onderzoeken of de rest van Beieren ook gevaar loopt. Inmiddels zijn er wereldwijd tenminste 4515 besmettingen en 106 mensen zijn helaas overleden aan het virus.

Tweede Europese land

Het is nog niet helemaal duidelijk waar de man het virus heeft opgelopen en of deze het mee heeft genomen vanuit China. Duitsland is het tweede Europese land dat is getroffen door het virus. Frankrijk ging het land voor, waar tenminste drie besmettingsgevallen te betreuren zijn.

Hoogste waakzaamheidsniveau

Het virus is nog niet in Nederland opgedoken, maar toch worden er inmiddels voorbereidingen getroffen. Minister Bruno Bruins van Medische Zorg heeft laten weten dat er zal worden opgeschaald naar het hoogste niveau van waakzaamheid.

Bekijk ook:
Hoop, lef en trots: Dit zijn de plannen van het nieuwe kabinet

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.