in ,

Donald Trump Walk of Fame ster bedekt en gebarricadeerd

Volgens de beheerder zou het om werkzaamheden gaan

donald trump walk of fame ster
Malgorzata Slusarczyk/123rf.com

De Walk of Fame ster van Donald Trump wordt sinds afgelopen zaterdag omringd door een stalen barricade en bedekt door een houten plank. Dit zou niets te maken hebben met kritiek op de Amerikaanse president.

Donald Trump Walk of Fame ster

De beheerder van de tegel zegt dat de hekken om de ster geplaatst zijn om struikelgevaar te voorkomen tijdens werkzaamheden. Donald Trump heeft al sinds 2007 een Walk of Fame ster, maar er zijn inmiddels al duizenden dollars uitgegeven aan het repareren en vervangen van de ster. De ster is al meerdere keren vernield. Zo was er in 2018 een man die op de tegel inhakte met een pikhouweel, en presentator George Lopez heeft er nep overheen geplast.

Hoe krijg je een Walk of Fame ster?

Allereerst is het natuurlijk belangrijk dat je beroemd bent. In principe kun je jezelf al aanmelden om een ster te krijgen zonder beroemd te zijn, maar de Hollywood Chamber of Commerce bekijkt eens per jaar de aanmelding. Zij beslissen dan wie er toegevoegd zal worden. Als je niet bekend bent zullen zij niet eens naar jouw aanmelding kijken. Je moet minstens 5 jaar goed zijn in wat je doet om overwogen te worden.

Bekijk ook:
Donald Trump ook vrijgesproken in tweede impeachment-proces

Daarnaast moet je ook laten weten waarom je de ster graag wilt hebben. Je moet dus bewijzen dat dit iets is wat jij graag wilt hebben. Tevens moet je ook beloven om aanwezig te zijn wanneer jouw ster onthuld wordt.

Het onthullen van een Walk of Fame ster is een grote gebeurtenis, en er wordt dan ook verwacht dat je genoeg bekende vrienden, familie en fans meebrengt naar de onthulling.

Als laatste is het niet onbelangrijk dat je sponsorgeld betaalt voor een ster. Dit kost $30,000. De helft van dit geld wordt gebruikt om de ster te maken, de andere helft wordt aan de Hollywood Historic Trust gegeven. Zij zorgen voor de ster. Al met al moet je dus beroemd zijn en genoeg geld hebben om een ster te krijgen.

 

Bekijk ook:

Contributor

Geschreven door Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 22 en oorspronkelijk kom ik uit Zeeland maar ik woon sinds 2018 in Ridderkerk, verhuisd voor de liefde. Bij die verhuizing kwam ook gelijk de titel stiefmoeder, gratis en voor niets! Alhoewel ik liever bonus moeder gebruik, het woord stiefmoeder heeft zo'n negatieve reputatie dankzij Disney. Ik ben graag op de hoogte van wat er allemaal om ons heen gebeurt en schrijf hier dan ook graag over als ik er tijd voor kan vinden. Met drie kinderen in huis is tijd voor jezelf niet altijd even makkelijk te vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

      Week 49 Nieuwsquiz

      4 Seizoenen buiten koken op de Grill Bill Kamado BBQ