Bombrief blijkt chocoladeletter

0 Shares

Flinke onrust was er afgelopen week bij een bedrijf in de Ampzingstraat in Haarlem toen de post werd bezorgd. Een envelop die dikker dan normaal was, in combinatie met de bombrieven die eerder door het land heen waren bezorgd, zorgde ervoor dat er alarm werd geslagen. Na onderzoek bleek dat de brief een chocoladeletter bevatte.

Onderzoek ter plaatse

Na de noodoproep van het bedrijf kwam het Team Explosieven Verkenningen ter plaatse, samen met de Officier van Dienst in het kader van de crisisbeheersing. Zoals gezegd leverde het onderzoek naar het explosief uiteindelijk de echte inhoud van de brief: het bleek een wat vertraagd afgeleverde chocoladeletter. Het voorval heeft verder geen paniek opgeleverd binnen het bedrijf, aldus de politie.

Bombrieven

In de afgelopen weken zijn meerdere bedrijven binnen Nederland verrast met de ontvangst van bombrieven. Door de politie is een foto verspreid van de brieven en bedrijven zijn gewaarschuwd om voorzichtig om te gaan met verdikte enveloppen. De bombrieven die eerder aan de bedrijven werden verzonden hadden allemaal het Centraal Invorderings Bureau (CIB) als afzender.

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vandaag
Wat vind jij?
Quizzen
Toplijstjes

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.