Snelladen van elektrische auto's wordt fors duurder 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Snelladen van elektrische auto’s wordt fors duurder

Lonity, een van de grootste aanbieders van snelladers voor elektrische auto's in Europa, laat weten dat de ‘welkomstfase' voorbij is. Eigenaren van elektrische auto's zijn vanaf eind januari tot wel 50 euro kwijt voor een volle accu. 

De prijsstijging geldt vooral voor bestuurders die geen abonnement hebben bij lonity. Zij betalen nu slechts een vast bedrag van acht euro per laadbeurt, maar vanaf eind januari gaat de prijs afhangen van het aantal stroom dat wordt afgenomen, namelijk 79 cent per kWh. Hierdoor kan een volle accu tot vijftig euro oplopen.

Bestuurders van een elektrische Audi, Mercedes-Benz, BMW, Porsche, Volkswagen, Hyundai en Ford betalen – afhankelijk van de afspraken die de automerken met Ionity hebben gemaakt – meer dan de helft minder per kWh. Een voorwaarde is wel dat er dan een abonnement van 17,95 per maand wordt afgesloten.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Ilse

Ik ben Ilse Feringa, wonend in Drachten. Ik studeer momenteel af aan sociaal pedagogische hulpverlening. Ik ben geïnteresseerd in wat er allemaal om me heen gebeurd, trends, ontwikkelingen, de mens. Graag deel ik deze interesse met jullie door te schrijven. Hiernaast hou ik mij in mijn vrije tijd bezig met kunstschaatsen, fitness, mijn bijbaantjes en vooral heel erg veel gezelligheid. Hierover gaan jullie nog veel terugzien in mijn artikelen!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.