in

Snelladen van elektrische auto’s wordt fors duurder

Lonity verhoogt de prijzen

Lonity, een van de grootste aanbieders van snelladers voor elektrische auto’s in Europa, laat weten dat de ‘welkomstfase’ voorbij is. Eigenaren van elektrische auto’s zijn vanaf eind januari tot wel 50 euro kwijt voor een volle accu. 

De prijsstijging geldt vooral voor bestuurders die geen abonnement hebben bij lonity. Zij betalen nu slechts een vast bedrag van acht euro per laadbeurt, maar vanaf eind januari gaat de prijs afhangen van het aantal stroom dat wordt afgenomen, namelijk 79 cent per kWh. Hierdoor kan een volle accu tot vijftig euro oplopen.

Bestuurders van een elektrische Audi, Mercedes-Benz, BMW, Porsche, Volkswagen, Hyundai en Ford betalen – afhankelijk van de afspraken die de automerken met Ionity hebben gemaakt – meer dan de helft minder per kWh. Een voorwaarde is wel dat er dan een abonnement van 17,95 per maand wordt afgesloten.

Geschreven door Ilse

Ik ben Ilse Feringa, wonend in Drachten. Ik studeer momenteel af aan sociaal pedagogische hulpverlening. Ik ben geïnteresseerd in wat er allemaal om me heen gebeurd, trends, ontwikkelingen, de mens. Graag deel ik deze interesse met jullie door te schrijven. Hiernaast hou ik mij in mijn vrije tijd bezig met kunstschaatsen, fitness, mijn bijbaantjes en vooral heel erg veel gezelligheid. Hierover gaan jullie nog veel terugzien in mijn artikelen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bombrief blijkt chocoladeletter

Eigenaar gedode tv-kip krijgt hogere vergoeding na hoger beroep