Belgische Rambo nog steeds spoorloos 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Belgische Rambo nog steeds spoorloos

De voortvluchtige Belgische militair Jurgen Conings is nog altijd niet gevonden door de Speciale diensten die een klopjacht op deze man houden. Men is nog steeds op zoek naar de doorgewinterde scherpschutter die het op de Belgische viroloog Marc Van Ranst zou hebben voorzien omdat hij het niet eens is met het Belgische corona beleid. 

Ook de Duitse politie zoekt mee. De Belgische viroloog en zijn gezin zijn overgebracht naar een safe house. Van Ranst is het afgelopen jaar uitgegroeid tot één van de gezichten van het corona beleid, en mikpunt van Conings en andere complotdenkers.

Conings had eerder wapens bij de kazerne waar hij werkt meegenomen. Er is nog geen spoor van hem vernomen. Wel is zijn auto gevonden nabij Hoge Kempen met daarin zware wapens en een handgranaat. Dit gebied ligt niet ver van de Nederlandse grens.

Zwaarbewapend

De politie en de Speciale eenheden zijn nog altijd op zoek in het gebied wat niet ver weg ligt van het Limburgse Geleen. Dit moet de plek zijn waar de zwaarbewapende scherpschutter zich zou ophouden. Hij heeft de naam Rambo gekregen naar de personage uit de film van de Vietnam veteraan die zich ook in de bossen verstopte voor de vijand.

Bekijk ook:
Dit bedrag kost een tbs-behandeling per jaar

Conings houdt van Ranst verantwoordelijk voor het corona beleid. De Belgische Rambo had zijn partner en vrienden verteld niet te willen leven in een wereld die geregeerd wordt door politici en virologen. Er wordt ook gevreesd voor moskeeën die vanaf woensdag uit voorzorg gesloten werden. Conings, die blijkt te heulen met de SS, heeft zich vaker dreigend uitgelaten over de gebedshuizen van de moslimgemeenschap.

Eerder deze week dacht men dat de Belgische militair zich zou ophouden bij het appartement van de viroloog maar dit bleek loos alarm te zijn. De politie kreeg een melding omdat een ooggetuige een paar kilometer verderop een man had gezien in militaire kleding.

Paniek onder bewoners blijft groot

De paniek blijft groot in de regio waar dagenlang naar de man gezocht is. Bewoners hopen dat Conings snel opgepakt wordt. Men is bang dat de militair in zijn woede ook hun wat aan zal doen. Je weet immers nooit wat de man van plan is zegt men.

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 grootste CO2 vervuilers van Nederland

Conings blijkt niet heel veel te verliezen te hebben omdat hij al eerder in een afscheidsbrief aangaf dat hij niet zeker wist of hij dit zou overleven, maar dat hij bereid was te sterven.

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.