Belgisch parlementslid opnieuw onder vuur 13
emevil/123rf.com
Saved Read later
Deel dit bericht

Belgisch parlementslid opnieuw onder vuur

Na een bezoekje van de politie vanwege een lockdownfeestje, ligt Dries van Langenhove opnieuw onder vuur. Ditmaal heeft hij op Twitter een 19-jarige vrouw belachelijk gemaakt om haar uiterlijk. Politici en burgers reageren met afschuw.

Dries van Langenhove Twitter

Het parlementslid is niet terughoudend als het om zijn mening gaat, dat heeft hij al vaker laten zien op Twitter. Toch is hij dit keer een stapje te ver gegaan. De twitteraarster had op een bericht van Van Langenhove gereageerd met de vraag of hij vanavond niet op een barbecue moest zitten, verwijzend naar het lockdownfeestje. Het parlementslid heeft hierop gereageerd met de melding: “Dit weekend wordt het ideaal barbecueweer. Jij daarentegen, skipt precies best een paar barbecues.” De tweet is inmiddels verwijderd.

Belgisch parlementslid opnieuw onder vuur 17

© Twitter

Studentenclub

Naast het lockdownfeestje, kwam hij in 2018 ook al in het nieuws. Het ging toen om zijn studentenclub die racistische, seksistische en antisemitische berichten en afbeeldingen plaatste in een groepschat. In 2019 werd hij ook nog eens opgepakt voor het overtreden van de racismewet en de wapenwet. Hier loopt nog een onderzoek naar.

Belgisch parlementslid opnieuw onder vuur 18

© Twitter

Belgisch parlementslid opnieuw onder vuur 19

© Twitter

Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.