Belgisch parlementslid opnieuw onder vuur

0 Shares

Na een bezoekje van de politie vanwege een lockdownfeestje, ligt Dries van Langenhove opnieuw onder vuur. Ditmaal heeft hij op Twitter een 19-jarige vrouw belachelijk gemaakt om haar uiterlijk. Politici en burgers reageren met afschuw.

Dries van Langenhove Twitter

Het parlementslid is niet terughoudend als het om zijn mening gaat, dat heeft hij al vaker laten zien op Twitter. Toch is hij dit keer een stapje te ver gegaan. De twitteraarster had op een bericht van Van Langenhove gereageerd met de vraag of hij vanavond niet op een barbecue moest zitten, verwijzend naar het lockdownfeestje. Het parlementslid heeft hierop gereageerd met de melding: “Dit weekend wordt het ideaal barbecueweer. Jij daarentegen, skipt precies best een paar barbecues.” De tweet is inmiddels verwijderd.

© Twitter

Studentenclub

Naast het lockdownfeestje, kwam hij in 2018 ook al in het nieuws. Het ging toen om zijn studentenclub die racistische, seksistische en antisemitische berichten en afbeeldingen plaatste in een groepschat. In 2019 werd hij ook nog eens opgepakt voor het overtreden van de racismewet en de wapenwet. Hier loopt nog een onderzoek naar.

© Twitter

© Twitter

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

163
NIEUWS
POLLS
QUIZZEN
SHOPPING

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.