Amerikaanse handelaren prijzen bleekmiddel aan als "het wondermiddel" tegen corona 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Amerikaanse handelaren prijzen bleekmiddel aan als “het wondermiddel” tegen corona

Je zal het niet geloven maar er zijn mensen die er alles aan willen doen om niet besmet te raken met een van de varianten van het coronavirus. Daar spelen Amerikaanse handelaren slim op in door industrieel bleekmiddel aan te prijzen als “het wondermiddel” tegen corona.

The Guardian schrijft dat Amerikaanse handelaren in spelen op de angst van mensen voor nieuwe corona varianten. Zij prijzen industrieel bleekwater aan als wondermiddel tegen alle corona varianten. Het FDA waarschuwt dat het drankje wat aangeboden wordt gevaarlijk en levensbedreigend kan zijn.

Helpt bleekmiddel tegen corona?

Chloordioxide is een krachtig bleekmiddel wat men gebruikt bij de productie van textiel en papier. Het wordt samengesteld en verkocht vanuit een laboratorium uit Miami, Florida. Oclo Nanotechnology science is een van de bedrijven die handig inspeelt op de angst mensen op de nieuwe variant van het coronavirus. De Britse variant zou zo veel gevaarlijker en dodelijker zijn dan de oorspronkelijke vorm van het virus dat mensen er alles voor over blijken te hebben om te voorkomen het virus te krijgen.

B117

Op de website van Oclo staat een foto van het “nieuwe medicijn”.  Je ziet op de foto flesjes van het bleekmiddel met daarop een etiket met daarop de tekst B117. Chloordioxide zou de redder zijn met een zeer genezende kracht tegen ziekteverwekkers. Het is lastig voor het FDA om de verkoop van de dodelijke middeltjes onder controle te krijgen. Sinds het begin van de pandemie strijdt het FDA al tegen frauduleuze producenten die beweren dat hun middeltjes helpen tegen het Covid-19 virus.

Er zijn diverse bedrijven die met hun bizarre ideeën mensen overhalen de gevaarlijkste drankjes te drinken. Er zijn al vier personen opgepakt die met hun waanzinnige ideeën andere mensen in gevaar hebben gebracht. Zij zitten nog steeds vast in een Amerikaanse gevangenis.

EBay, Amazon en Facebook

De goedjes van Oclo worden verkocht via social media en platforms zoals eBay en Amazon. Pas nadat een Britse krant vragen stelde werden de flesjes met chloordioxide van diverse platforms gehaald. Amazon zegt dat ze de producten van hun site weren maar dit is vooralsnog niet gebeurt want je kan het er nog steeds bestellen. Amerikaanse artsen waarschuwen keer op keer geen desinfecterende middelen in te nemen om jezelf te beschermen tegen het coronavirus.

Bekijk ook:
Top 10 complottheorieën over het coronavirus

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.