verftrends
Saved Read later
Deel dit bericht

Verfinspiratie voor de aankomende zomer

Je zit vol energie om straks in de zomer eens lekker je hele huis een andere kleur te geven. Je weet alleen nog niet welke kleuren je kunt gebruiken en wat de trend van nu is. Een hippe uitstraling lijkt je wel tof, maar waar haal je de goede inspiratie vandaan?

Als je op zoek bent naar leuke en frisse ideeën voor de nieuwe look van je woonkamer kun je eerst jezelf online oriënteren. Ook voor dat verfrissende kleurenpalet kun je perfect op het internet kijken. Laat je verrassen, laat je inspireren! Bij verf- en behangspecialist Colorstore doe je de leukste ideeën op en krijg je de beste verfinspiratie!

Trends

Al snel kom je te weten wat de trends zijn op het gebied van moderne en klassieke interieurs. Hoe is de styling van nu? Kijk welke kleur jouw woonkamer in een droomkamer verandert. Ervaar de warme, sfeervolle nieuwe zachte kleuren van verf en behang voor de slaapkamer en de living. Hoe maak je dat je ’s morgens nog een betere start van de dag maakt in de eetkamer? Kleuren en dessins doen heel veel. De juiste kleur verf zet een speciale sfeer neer.

Bekijk ook:
Creëer je eigen thuisbioscoop: alles over de trendy cinewall met haard

De make-over

Met een andere verfkleur geef je jouw huis een hele make-over. Je hoeft geen andere meubels aan te schaffen. Met een nieuw behang en een andere kleur op de muren en de deuren creëer je een heel nieuwe sfeer. Breng je eigen persoonlijke touch in je woning aan en maak het speciaal. De laatste trends van verf en verfkleurencombinaties vind je bij Colorstore. Je zit dan straks barstensvol heerlijke ideeën voor je kinderkamer, je slaapkamer, je hobbykamer en de gang. De woonkamer wordt een geval apart, daar laat je je gedachten de vrije loop. Het leven is momenteel nogal druk en hectisch en je wil in jouw leefruimte thuis een fijne rust ervaren. Genieten van natuurlijke verftinten zoals zeegroen en combineren met grijs en roze. Als je daar lichthouten meubels bij zet krijg je een hele fijne zachte sfeer.

Als je erover denkt om je huis eens drastisch te veranderen kijk dan eerst bij Colorstore.nl voor de fijnste inspiratie en de leukste ideeën.

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.