Veilige keuzes in een spannend interieur 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Veilige keuzes in een spannend interieur

Een spannend interieur bestaat meestal uit een solide meubels en paar excentrieke toevoegingen. Welke meubels passen nou altijd goed in een spannend interieur? In dit artikel zetten we een paar veilige keuzes voor je op een rij! 

Boekenkast

Een boekenkast is iets wat je in elke inrichting wel terugvindt en dit is daarom een veilige toevoeging voor je interieur. Een boekenkast zelf is niet zo spannend, maar bij de invulling kan je hier nog genoeg bij variëren. Bij een neutrale boekenkast vul je deze alleen met boeken, maar wil je iets meer variatie dan kan je er ook leuke en bijzondere accessoires plaatsen. Dat geeft de boekenkast een unieke en persoonlijke look.

Veilige keuzes in een spannend interieur 20

TV meubel

In elk huis vind je wel een of meerdere televisies, maar dit zijn meestal niet de pareltjes van onze inrichting. Een tv is nou eenmaal niet het mooiste voorwerp in huis, maar een leven zonder dit apparaat kan bijna niemand zich meer voorstellen. Dan kan je maar beter het beste er van maken, en een ruimte met een tv ziet er al een stuk prettiger uit als deze op een mooi meubelstuk staat. Daarnaast zitten mensen bij het televisiekijken niet te wachten op afleidende factoren rondom het beeld, dus daarom raden we een neutraal meubelstuk aan. Hierbij kan je het beste gaan voor een stijlvol wit tv meubel of zwart tv meubel. Op het meubelstuk kan je altijd nog wat accessoires opzetten voor een persoonlijke touch.

Bekijk ook:
Geef je tuin een frisse start: Ontdek de gemakken en voordelen van graszoden

Veilige keuzes in een spannend interieur 21

Grote tafel

Een andere veilige keuze voor je interieur is een grote tafel. Een grote tafel is een meubelstuk waar vaak veel aandacht naar uitgaat, dus hier kan je het beste voor een degelijke variant gaan. Een grote tafel straalt een zekere rust in de ruimte uit en die uitstraling kan je verder beïnvloeden door middel van de bijbehorende stoelen en accessoires. Bij een spannende ruimte kan je ervoor kiezen om verschillende stoelen bij de tafel te plaatsen. Dit is een trend die je de laatste tijd vaker voorbij ziet komen en dit geeft meestal een wat wildere vibe. De sfeer van de tafel kan je verder bepalen door middel van de accessoires die je erop plaatst.

Veilige keuzes in een spannend interieur 22

Grote plant

Een grote kamerplant kan vandaag de dag ook niet meer ontbreken in je woning. Planten zijn echte sfeermakers en hebben altijd een positief effect op de ruimte. Kleine plantjes zijn leuk, maar ook een grote plant is een echte aanrader. Planten in huis zijn tegenwoordig zo normaal geworden dat je nu eigenlijk niet meer zonder kan. Ben je echt fan van groen en de natuur dan moet je eens proberen om je ruimte helemaal vol met planten te zetten. Dat kan er prachtig uitzien, al kost het wel wat water!

Bekijk ook:
Een cinewall met haard is ‘hot’

Veilige keuzes in een spannend interieur 23

Vloerkleed

Bij de styling van je huis mag je natuurlijk niet de vloer vergeten! Die kan je eenvoudig opvrolijken met een leuk vloerkleed. Vloerkleden heb je in allerlei soorten en maten, waardoor je makkelijk iets kan kiezen wat bij je huis past. Een neutraal vloerkleed is altijd een veilige keuze, maar je kan de ruimte ook een extra bijzondere sfeer geven met een excentriek exemplaar.

Veilige keuzes in een spannend interieur 24

Groot schilderij

Een groot schilderij is ook een goede aanrader voor een bijzonder interieur, want dit zijn vaak echte sfeerbepalers. Wil je een veilige keuze maken dan kies je voor een neutraal schilderij, maar je kan met een uniek kunstwerk een persoonlijke stempel op de ruimte drukken.

Veilige keuzes in een spannend interieur 25

Heb jij nog een goede interieurtip? Deel die dan hieronder!

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.