auto
Poll bekijken
Saved Read later
Deel dit bericht

Met deze truc verwijder je zonder problemen insecten en volgelpoep van je auto

We hebben er allemaal weleens last van: vogelpoep dat hardnekkig zit vastgeplakt aan de lak van de auto. Ook insecten zijn moeilijk te verwijderen, en je wilt uiteraard niet dat de lak van de auto wordt aangetast. Met de truc die we in dit artikel behandelen is een ritje naar de carwash overbodig, want met deze hack heb je volgelpoep en insecten binnen een mum van tijd van je auto verwijderd.

Vogelpoep en insecten

Het is frustrerend als je jouw schone auto onder een boom parkeert, en er vervolgens later achterkomt dat het de favoriete boom van een zwerm vogels was. Vogelpoep is moeilijk om van de auto te verwijderen, vooral als de zon er flink op heeft geschenen. Het zuur in de poep kan er tevens voor zorgen dat de lak van de auto wordt aangetast, waarna er lichte plekken overblijven. En dat is wel het laatste wat je wilt.

Bekijk ook:
Maak kennis met aaltjes: de natuurlijke oplossing voor elk tuinprobleem

Hetzelfde geldt voor insecten. Als je over een dijk rijdt, of op vakantie gaat, dan is jouw auto het laatste wat duizenden insecten zien voordat ze terug naar hun schepper gaan. De overblijfselen van al die muggen zijn moeilijk te verwijderen, dus grijp je al snel naar een hogedrukspuit of moet je weer terug naar de carwash. Wij hebben voor beide problemen een truc gevonden waarmee je die hardnekkige plekjes makkelijk kunt verwijderen.

auto

Met deze truc heb je de auto zo weer schoon

Het is belangrijk dat je de resten van insecten en de ingedroogde vogelpoep week maakt, waarna het makkelijker is te verwijderen. Je wilt natuurlijk niet gaan krabben, of urenlang met een spons en een emmer in de weer zijn. Laat die emmer met water nog maar even staan, want die kan voor deze truc goed van pas komen. Neem ook een paar kranten bij de hand, het maakt niet uit van welke datum ze zijn.

Bekijk ook:
Ontdek de top behangtrends van 2024 voor een stijlvol interieur

Eerst gooi je een ruime hoeveelheid water over de insectenresten en de vogelpoep, waarna je er een paar dubbelgevouwen kranten bovenop legt. Deze kranten maak je ook zeiknat door er een rijkelijke hoeveelheid water overheen te gooien. Vervolgens wacht je een half uur. Als je daarna de krant verwijdert dan is het simpel om de insectenresten en de vogelpoep met een droge doek te verwijderen. Op deze manier bespaar je op de carwash, en ben je ook een stuk minder tijd kwijt aan het schoonmaken van de auto.

vogels poep auto

Poll Ik was mijn auto..

Vrijwel dagelijks3.6%
Eens per maand35.7%
Als het echt moet56.3%
Ik heb geen auto4.5%
📊 Bekijk resultaten
4.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.