Ontdek deze mooie vloertrends 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Ontdek deze mooie vloertrends

We wisten allang hoe bepalend een vloer is voor de sfeer van je interieur. En we kiezen er steeds vaker voor om de keuken een eigen smoel te geven door er een geheel andere vloer te plaatsen dan je in de rest van de woning tegenkomt. Vloeren zijn er om mee te spelen en de keuze is tegenwoordig écht duizelingwekkend groot. Tijd dus om de laatste trends onder de vloeren uit te lichten. Waar kies je tegenwoordig voor? Hoe creëer je een zo uniek en eigentijds mogelijke vloer in je woning? Lees mee!

Fabuleuze vloeren, de keuze is eindeloos!

Sommigen onder ons gaan voor niets anders dan authentieke materialen. Kunststof producten als PVC komen het huis simpelweg níet binnen! Hoe zit dat bij jou? Wanneer je kiest voor authentieke materialen, zoals natuursteen, antiek eiken en ga zo maar door, weet dan dat je kiest voor natuurlijke materialen die karakter geven aan je interieur, maar die verder niet heel veelzijdig zijn. Grafische prints zijn er nauwelijks mee aan te leggen. Dus: open your mind en laat je onbevangen informeren over de rijke mogelijkheden voor een actuele, hedendaagse vloer.

Bekijk ook:
Creëer je eigen wellnesspa thuis met deze top gadgets

Onafgewerkt, noest oud eiken

Vrijwel niet één houtsoort is zo veelzijdig in kleur en fraaie knoesten als oud, of antiek onbehandeld eikenhout. Dit hout vormt in de loop der tijd zijn eigen kleurschakeringen. Juist door geen geperfectioneerd hout te gebruiken voor de vloer, ontstaat er een reuze spannend en authentieke vloer die iedere ruimte onmiddellijk karakter geeft. Past perfect bij het industriële en landelijke interieur.

Beautiful black & white

Wie kiest voor een keramiek vloer zou zomaar eens bij een geweldige zwart-wit combinatie kunnen uitkomen. Waren voorheen met name de badkamer en keuken de favoriet om voor een zwart-wit tegelvloer te kiezen, tegenwoordig zien we deze grafische vloer óók in living. Kies voor grote tegels, tegels met motief en speel met grafische patronen. Wát een eyecatcher!

PVC, nét echt

Natuurlijk mogen PVC vloeren niet in de lijst der favorieten ontbreken, want de mogelijkheden van PVC en de voordelen zijn zo groot, het vormt een eigen trend an sich. Dat stijlvol en trends perfect samengaan laat Floorinq vloeren goed zien op de website; PVC vloeren van een heel ander kaliber. Ongelooflijk eigentijds en zó veelzijdig. Met PVC boots je vele materialen op natuurlijke wijze na. Ga voor een betonlook, of de visgraat vloer. PVC biedt je alles wat je nodig hebt. Ook prettig is dat deze vloer zich perfect leent voor vloerverwarming.

Bekijk ook:
Creëer je eigen thuisbioscoop: alles over de trendy cinewall met haard

White wash

Vale houten vloerdelen, we kunnen er geen genoeg van krijgen. Een wat vale houtkleur past perfect in het Scandinavisch georiënteerde interieur. De look en feel past bijzonder goed bij het naturel interieur, waarin wit de boventoon voert. Vaal houten (of houtlook) vloerdelen kunnen uit vele soorten materialen bestaan, van PVC tot laminaat en van echt hout tot lamelparket.

Maak jij een keuze uit één van deze vloertrends, dan is je interieur helemaal geactualiseerd naar de interieurtrends van dit moment.

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.