Dit verbouwen we het liefste in ons huis 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Dit verbouwen we het liefste in ons huis

Verbouwen is steeds populairder in Nederland, maar wat verbouwen we nou het liefste? Als je dat wil weten moet je snel verder lezen, want in dit artikel zetten we de laatste verbouwingstrends voor je op een rij!

Steeds meer Nederlanders verbouwen hun eigen huis. Deze trend is iets van de laatste jaren en heel gek is dat niet. Door de coronapandemie zitten we steeds meer thuis, waardoor er een grotere behoefte is aan een fijne woonruimte. Daarnaast is de woningmarkt nu op hol geslagen en daarom kiezen mensen er steeds vaker voor om hun bestaande woning te verbouwen, in plaats van een nieuw huis te kopen.

De grote vraag is wat we dan het liefste verbouwen. De onderstaande verbouwingen zijn op dit moment het populairste in ons land.

Keuken

De keukens zijn op dit moment vaak het eerste doelwit bij een verbouwing. Het kopen van een nieuwe keuken kopen is een van de populairste verbouwingen van dit moment. Dat is ook niet zo gek, want de keuken wordt dagelijks meerdere malen gebruikt. Een gezellige keuken vormt daarnaast het hart van de woning en daarom zijn woningeigenaren al snel geneigd om deze naar hun wensen te verbouwen.

Bekijk ook:
5 innovatieve keukenhulpmiddelen voor de thuischef

Dit verbouwen we het liefste in ons huis 19

Badkamer

Naast de keuken zien we ook dat de badkamer een geliefd target is voor verbouwers. Een fijne badkamer is een echte aanwinst voor iedere woning en daarom is dit vaak een van de eerste kamers die wordt verbouwd. Een badkamer is daarnaast ook zeer smaakgevoelig, dus zeker bij eigenaren van een nieuwe woning zie je dat deze wordt verbouwd.

Dit verbouwen we het liefste in ons huis 20

Tuin

We brengen niet alleen binnenshuis meer tijd door, want ook onze tuin zien we nu een stuk vaker. Het aanpassen van de tuin is daarom ook een van de laatste trends van dit moment. Vaak kiezen mensen ervoor om een terras aan te leggen, of om de tuin anders in te richten.

Dit verbouwen we het liefste in ons huis 21

Dakkapel

De dakkapellen zijn ook steeds meer in trek in ons land. Dat is ook niet zo gek, want met een dakkapel kan je op een simpele manier veel meer ruimte creëren in een kamer met een schuin dak. Een kleine kamer wordt zo opeens een stuk groter. En dat is niet alleen leuk voor de ruimte, maar ook goed voor de waarde van het huis.

Bekijk ook:
Ontdek de top behangtrends van 2024 voor een stijlvol interieur

Dit verbouwen we het liefste in ons huis 22

Moderniseren van de woning

Het moderniseren van de woning zie je op dit moment ook veel gebeuren. Het is misschien niet de meest spannende verbouwing die je kan bedenken, maar een verouderd huis is op een gegeven moment nou eenmaal aan vernieuwing toe.

Dit verbouwen we het liefste in ons huis 23

Isoleren

Steeds meer mensen kiezen er ook voor om hun huis te laten isoleren. Zo blijft de warmte tijdens de winter beter binnen en dat is voordelig voor je stookkosten. Geen gek idee gezien de huidige gasprijzen!

Dit verbouwen we het liefste in ons huis 24

Cv-ketel

Nederlanders kiezen er ook regelmatig voor om hun cv-ketel te vervangen. Dat is op een gegeven moment gewoon nodig, dus daar ontkom je dan niet aan. Wel zie je dat mensen soms overstappen naar een warmtepomp. Dat is wat duurzamer en zo bespaar je flink op het gasverbruik.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.