Met deze kleding blijf je warm in de winter 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Met deze kleding blijf je warm in de winter

Het is weer bijna winter en dat betekent dat de temperaturen steeds vaker onder de nul duiken. Buiten is het nu aardig koud, dus je kan je garderobe hier maar beter op aanpassen. Wil je weten welke kleding deze winter echt niet kan ontbreken in je kledingkast? Dan moet je snel verder lezen, want in dit artikel zetten we alle essentials voor een warme winter voor je op een rij! 

Het is nu al behoorlijk koud in Nederland, maar het gaat misschien nog veel kouder worden. Volgens sommige weeranalisten lijkt het erop dat we een zeer strenge winter krijgen en dat is dus slecht nieuws voor iedereen die een hekel heeft aan de kou. Dan kan je maar beter warme kleding in huis hebben, zodat je – als je naar buiten moet – niet al te veel hoeft te lijden. De onderstaande kleding kan dan echt niet ontbreken in je kledingkast:

Thermo ondergoed

Bij warme winterkleding denk je vaak aan jassen, truien, sjaals en mutsen, maar onze eerste aanrader is toch echt thermo ondergoed. Begin met de basics en met warm ondergoed blijf je een stuk makkelijker warm. Je kan thermo ondergoed al gebruiken tijdens een wandeling, maar het is ook uitermate geschikt voor een wintersportvakantie of als je buiten gaat sporten.

Bekijk ook:
Met deze tips houd je je schoenen ook na jaren nog als nieuw

Met deze kleding blijf je warm in de winter 19

Warme jas

Een warme jas kan tijdens de winter eigenlijk ook niet ontbreken. Als je een zomers jasje draagt terwijl het vriest word je namelijk er echt niet vrolijker op! Zorg er dus voor dat je een warme jas in de kast hebt hangen. Zo ga jij het buiten zeker een stuk minder koud hebben.

Met deze kleding blijf je warm in de winter 20

Muts

Een muts is ook een accessoire die zijn waarde bewijst als het buiten koud is. Met een muts blijven je hoofd en oren lekker warm en je kan er ook nog een fashion statement mee maken!

Misschien heb je wel een jas met een muts en denk je dan; een muts heb ik niet meer nodig. Toch raden we ook dan aan om nog een muts te gebruiken, je kan de muts van een jas namelijk altijd nog combineren met een losse muts. Dat is weer een extra laagje en voelt toch best prettig warm aan als het buiten koud is!

Bekijk ook:
Alles wat je moet weten over een keratine behandeling

Met deze kleding blijf je warm in de winter 21

Sjaal

Een sjaal is ook geen verkeerde aanwinst voor de winter. Met een sjaal blijft je nek lekker warm en je kan deze ook nog om het onderste gedeelte van je gezicht wikkelen. Je ziet er dan wel een beetje uit als een sneeuwmummie, maar koud is het niet!

Met deze kleding blijf je warm in de winter 22

Sokken

Met koude voeten word je lichaam nooit warm, dus het is belangrijk dat je genoeg warme paren sokken in huis hebt. Dikke sokken geven extra warmte, dus laat de kleine (enkel)sokjes maar in de la liggen.

Met deze kleding blijf je warm in de winter 23

Schoenen

Als laatste tip raden we een paar warme schoenen aan. Samen met een paar dikke sokken blijven hier je voeten altijd warm mee. Het is daarbij ook belangrijk dat deze waterdicht zijn, want in de sneeuw of regen wil je niet met schoenen lopen die dan als crocs aanvoelen.

Met deze kleding blijf je warm in de winter 24

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.