Dit gereedschap kan je niet missen bij een grote verbouwing! 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Dit gereedschap kan je niet missen bij een grote verbouwing!

Bij een grote verbouwing komt heel wat kijken en een van de zaken die je op orde moet hebben is het gereedschap. Bij verbouwen komt flink wat gereedschap kijken en in dit artikel zetten we een aantal items op een rij die je hierbij echt niet kan missen!

Goede uitrusting

Staat er een uitgebreide verbouwing op de planning? Dan kan je maar beter voor een goede en veilige uitrusting zorgen. Denk hierbij aan een stevige overall, een gereedschapsgordel, werkhandschoenen en een beschermbril. Dat is nogal een uitrusting, maar ja veiligheid eerst he!

Rolmaat

Bij een grote of kleine verbouwing moet je altijd wel iets meten en dat kan je het beste met een rolmaat doen. Je kan natuurlijk ook je oude geodriehoek of liniaal hierbij gebruiken, maar daar wordt het resultaat – en je humeur – niet bepaald beter van.

Complete set schroevendraaiers

Schroevendraaiers heb je eigenlijk ook altijd wel nodig bij een verbouwing en omdat schroeven in allerlei soorten en maten komen kan je maar beter een hele set in huis hebben. Zo kom je op dit gebied niet voor vervelende verrassingen te staan als je eenmaal bezig bent.

Schroevendraaier

Elektrische schroevendraaier

Met een elektrische schroevendraaier vormen de meeste schroefjes ook geen uitdaging meer, want zo schroef je ze allemaal binnen een mum van tijd vast.

Bekijk ook:
Ontdek de Top Speeltoestellen en Huisjes voor Ultiem Buitenspeelplezier

Boormachine

Bij een verbouwing moet je ook regelmatig boren en die klus doe je natuurlijk met een boormachine.

Vlechtmachine

Vlechtmachines komen ook vaak van pas bij een verbouwing en zijn al helemaal onmisbaar bij het aanleggen van een vloerverwarming.

Boormachine

Zaagmachine

Bij een verbouwing komt het ook regelmatig voor dat je hout, metaal, kunststof of een ander materiaal door midden moet zagen. Dat kan je op de ouderwetse manier doen met een zaag, maar tegenwoordig heb je ook zaagmachines waarmee je de meeste materialen kan aanpakken.

Schuurmachine

Bij de afwerking van de verbouwing komt een schuurmachine vaak van pas. Hier knap je bijvoorbeeld een vloer of meubelstuk mee op.

Waterpas

Bij een verbouwing is het vaak belangrijk dat dingen zo recht mogelijk worden neergezet en afgewerkt. Dat kan je met het blote oog doen, maar met een waterpas gaat dit toch weer een stukje makkelijker.

Waterpas

Ladders

Vaak moet je ook de hoogte in bij een verbouwing en daarvoor heb je weer een ladder nodig. Als je veel in de hoogte moet doen, kan je wellicht een steiger overwegen. Dat is weer net wat veiliger en het werkt ook makkelijker.

Behangafstomer

Wil je het behang van de muren verwijderen, dan kan je dit makkelijk voor elkaar krijgen met een behangafstomer. Dit apparaat krijgt de meeste soorten behangpapier er gemakkelijk af. Scheelt ook weer een heleboel gepeuter!

Bekijk ook:
Creëer je eigen wellnesspa thuis met deze top gadgets

Krachtige stofzuiger

Bij een verbouwing komt een heleboel puin en stof vrij en dat krijg je met je normale stofzuiger niet weggezogen. Hiervoor heb je echt een krachtige stofzuiger nodig, want anders is het simpelweg niet te doen.

Verbouwing

Verlengsnoer

Je loopt bij een grote verbouwing veel rond met gereedschap in je hand, en dan is het vervelend als je steeds een nieuw stopcontact moet zoeken. Dan is een verlengsnoer wel zo handig, al moet je er wel voor zorgen dat deze niet in de war raakt.

Lijmpistool

Moet je veel vastplakken, dan komt een lijmpistool goed van pas. Zorg er wel voor dat je een geschikte lijm voor elk specifiek materiaal gebruikt.

Hamer en spijkers

Bij een verbouwing moet je regelmatig wat spijkers vast slaan en dat kan natuurlijk niet zonder een goede hamer. Pas wel op je duimen!

Hamer

Stanleymes

Het komt ook goed van pas als je een stanleymes bij je draagt tijdens een verbouwing, zo kan je de meeste materialen eenvoudig doorsnijden.

Leidingzoeker

Als je gaat boren moet je wel oppassen dat je geen leidingen raakt. Met een leidingzoeker weet je precies waar de leidingen wel en niet zitten.

Bouwlamp

Bij een verbouwing is het wel zo handig als je alles goed kan zien en als je door wilt werken tot nadat het buiten donker is heb je ongetwijfeld een of meerdere bouwlampen nodig.

Grote verbouwing

Welk gereedschap kan jij niet missen bij een grote verbouwing?

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.