in

10 Salontafel inspiratietips

Zoek jij nog een leuke salontafel?

Een salontafel is onmisbaar in je woonkamer. Het is de ideale plek voor een leuke plant, een paar kaarsen, of een andere leuke accessoire. Daarnaast kan je er ook praktische spullen kwijt, zoals de afstandsbediening, je espresso, of een andere lekkere versnapering. Een woonkamer zonder salontafel is dus eigenlijk ondenkbaar!

Ben jij op zoek naar een nieuwe salontafel, maar heb je geen idee welke je moet kiezen? We hebben hier 10 inspiratietips met trendy salontafels! Wie weet staat een van deze tafels straks in jouw woonkamer.

1. Brix Salontafel Suzan

Zoek je een kleine maar hippe salontafel met opbergruimte? Dan is de Brix salontafel Susan wellicht iets voor jou! Deze salontafel heeft een houten tafelblad en de bowl is gemaakt van metaal. Daarnaast beschikt de tafel ook over opbergruimte. Deze is te bereiken door het tafelblad op te tillen.

2. Salontafel set Carburton

Heb je aan een salontafel niet genoeg? Dan is de salontafel set Carburton, bestaande uit twee tafels, misschien een goede keuze voor jou! De tafels hebben een rond blad dat is gemaakt van robuust hardhout. De kleine tafel kan daarnaast onder de grote tafel worden geplaatst. Ideaal als je de kleine tafel even niet meer nodig hebt.

3. Salontafel set Wakefield

Ook de salontafel set Wakefield bestaat uit twee tafels. De tafels bestaan uit meerdere platte stalen kiezelstenen, die aan elkaar zijn gelast. En dat levert deze prachtige patronen op. De binnenkant van de salontafels is hol, waardoor je er een beetje doorheen kan kijken. Dit zijn pas echt unieke salontafels!

4. Salontafel Blackburn

Op zoek naar een unieke salontafel? Dan is de salontafel Blackburn wellicht iets voor jou! Het metalen blad van deze tafel is namelijk met de hand gemaakt en in zand gegoten. Door deze werkwijze ontstaat er een uniek patroon.

5. Salontafel Cardiff

Wil je een tafel met opbergruimte die makkelijk te bereiken is? Dan is de salontafel Cardiff een goede optie. Deze salontafel is uitgevoerd in acaciahout met twee open ruimtes onder het tafelblad. Hier kan je makkelijk spullen opbergen, zoals tijdschriften of een afstandsbediening.

6. Salontafel Basto

Een salontafel met een industriële uitstraling is ook een leuk idee! Kies dan voor de rechthoekige salontafel Basto. Deze tafel is gemaakt van duurzaam mangohout. De tafel beschikt daarnaast over lades en twee open ruimtes, waar je makkelijk je spullen kan opbergen.

7. Salontafel set Kendal

Wil je een bijzondere salontafel in je woonkamer? Dan is de salontafel set van Kendal een goede keuze! De tafels hebben een zand gegoten bovenblad van zwart nikkel. Maar wat de tafel echt bijzonder maakt is het onderstel. Dit bestaat uit organische vormen gemaakt van aluminium, en geeft een extra bijzondere look.

8. Salontafel set Lodge

Ben je op zoek naar een stoere salontafel? Dan is de salontafel set Lodge de perfecte keuze! Deze set is gemaakt van gerecycled hout, met een frame van metaal. Daarnaast hebben de tafels een dikke rand, waardoor er minder snel spullen vanaf vallen.

9. Salontafel set Grimsby III

Je kan natuurlijk ook kiezen voor een salontafel die er minder klassiek uit ziet. Een voorbeeld van zo’n minder standaard keuze is de salontafel set Grimsby III. Deze kubusvormige bijzettafeltjes zijn gemaakt van beton. En dat geeft een industrieel en stoer karakter. Daarnaast kan je makkelijk spullen opbergen in de kubus, of er bovenop. Uniek en handig!

10. Salontafel Venetië

Soms heb je gewoon behoefte aan een grote klassieke salontafel, waarin je veel spullen kan opbergen. Op zoek naar zo’n tafel? Dan is de salontafel Venetië een ideale keuze. Deze met de hand gemaakte tafel bestaat uit duurzaam teak met een metalen onderstel. De tafel heeft vier lades, en daar kan je veel spullen in kwijt. Dat niet alleen, want hij ziet er ook nog eens prachtig uit!

Welke tafel vind jij het mooiste? Laat het ons weten in de comments!

Expert

Geschreven door Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

TrendwatcherAuteurVideo ingezondenQuiz ingezonden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

      Regulering online casino’s Nederland treedt in 2021 in werking

      15 Bizarre uitspraken van Donald Trump