Wat is het verschil tussen standaard matchmaking en exclusieve matchmaking? 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Wat is het verschil tussen standaard matchmaking en exclusieve matchmaking?

Op zoek gaan naar een geschikte levenspartner is niet voor iedere man een eenvoudige opgave. Een druk sociaal en professioneel leven zorgt er al snel voor dat er weinig tijd overblijft om nieuwe mensen op te zoeken waardoor de kans op een nieuwe en mooie relatie ook al snel een stuk minder evident wordt. Exclusieve matchmaking neemt het zoeken naar een perfecte levenspartner van je over en stelt je enkel de kandidates voor die passen bij waarnaar jij op zoek bent.

Standaard matchmaking of exclusieve matchmaking?

Waar het voor veel mensen de normaalste zaak van de wereld is om in het dagelijkse leven iemand te ontmoeten waarmee men verder het leven wil delen, is dit voor iemand met een drukke agenda vaak niet mogelijk. Je werk slorpt heel wat van je dagelijkse tijd op, je bent vaak in het buitenland voor je baan of je holt elke dag van de ene vergadering naar de andere. Maar toch mis je die speciale persoon in je leven die alles net iets aangenamer maakt, waarmee je een leven kan delen en met wie je de zeldzame mooie momenten mee kan beleven. Standaard matchmaking is tijdrovend en veel vrouwen passeren je pad, maar daarom niet de vrouw waar jij naar op zoek bent. Exclusieve matchmaking daarentegen maakt al de selectie voor jou op basis van wat jij zelf belangrijk vindt in een partner.

Bekijk ook:
De 10 beste tips tegen hooikoorts

Werkwijze

Tijdens een eerste kennismakingsgesprek, dat eender waar kan plaatsvinden, worden jouw wensen volledig in kaart gebracht. Denk hierbij aan zaken als wie jij bent, wat jij doet in het dagelijkse leven, wat jouw verwachtingen naar een relatie toe zijn en wat jouw toekomstplannen zijn. Vervolgens wordt op basis van deze intake een overeenkomst opgemaakt en kan de zoektocht naar jouw ideale vrouw beginnen. De vrouwen die aan jouw wensen voldoen, worden je voorgesteld en het is dan aan jou om al dan niet een afspraak te regelen. Komt er ondanks de match toch geen klik tussen jullie beide, dan wordt naar een nieuwe mogelijke partner op zoek gegaan.

Voordelen

Bij exclusieve matchmaking wordt heel gericht naar de juiste vrouw gezocht. Door na te gaan wat jou wensen, dromen en verlangens zijn, kan de selectie al heel verfijnd gebeuren en maak je geen tientallen afspraken die op niets uitdraaien. Jouw tijd is kostbaar en toch heb jij ook alle recht op geluk, dus biedt exclusieve matchmaking jou het voordeel van een geschikte partner te vinden zonder zelf tijd te moeten investeren in de zoektocht. Wist je dat bij standaard matchmaking het slagingspercentage ongeveer 7 % is en dat dit bij exclusieve matchmaking 93 % bedraagt?

Bekijk ook:
Zo haal je met gemak 10.000 stappen per dag, ook met een kantoorbaan

Jouw geluk wordt heel persoonlijk benaderd en er wordt alles aan gedaan om volledig aan jouw wensen tegemoet te komen. Geen computergestuurde matching, maar een menselijke aanpak die leidt naar een mooie en duurzame relatie. Jouw toekomst opbouwen, daar gaat het om en daar wordt ook hard aan gewerkt om dat te realiseren.

Bij exclusieve matchmaking is jouw privacy prioritair. Omdat je door je werk en professionele status niet zomaar al jouw gegevens openbaar kan maken, wordt hier met de grootste zorg mee omgesprongen. Jij krijgt de gegevens van de vrouwen die een match vormen met jouw profiel en wensen en het is helemaal aan jou om hier wel of niet op in te gaan.

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.