Op hoeveel mensen kun je écht verliefd worden?

0 Shares

Volgens sommigen kun je maar op één persoon echt verliefd worden. Weer anderen geloven dat er meerdere ware liefdes kunnen zijn. Maar wie heeft er nou echt gelijk? De Elephant Journal heeft laatst hét onderzoeksresultaat naar buiten gebracht.

Drie type mensen

Uit het onderzoek blijkt niet zo zeer op hoeveel mensen je daadwerkelijk verliefd kunt worden. Wel blijkt dat je op maximaal drie verschillende type mensen verliefd kunt worden. En wij hebben ze even voor je op een rijtje gezet.

De liefde die perfect voelt

Laten we maar beginnen met de meest relaxte vorm van liefde. De liefde die goed voelt. Daarnaast heb je deze vorm van liefde vaak daadwerkelijk met de ware. Belangrijk is in ieder geval dat je je goed op je gemak voelt. En ja, er is heus wel eens onenigheid. Maar diep van binnen weten jullie allebei dat het wel goed zit. Het is de beste liefde die je je maar kunt wensen.

De liefde die perfect lijkt

Uiteraard is er ook de liefde die goed lijkt. Vaak praten we dan over je allereerste liefde. Je bent helemaal hoteldebotel en verliefd tot over je oren, je gaat helemaal op in jullie relatie. Je hebt geen of weinig vergelijkingsmateriaal. Hierdoor zie je geen dingen die er misschien helemaal niet horen te zijn binnen een relatie. Grote kans dat deze roze wolk vanzelf een keer breekt. En dat komt waarschijnlijk omdat jullie allebei groeien als persoon.

De liefde waarvan je wilde dat ie perfect was

Deze vorm van liefde is voornamelijk een vorm van liefde waarbij al je hormonen de weg kwijt zijn. Je hebt veel ruzies, maar je probeert er toch iets van te maken. Je wordt regelmatig gekwetst. Tsja, je zult een keer eerlijk moeten zijn tegen jezelf. Er valt waarschijnlijk niets meer te maken van jullie relatie. Er zit geen toekomst in. Hoe graag je dat ook zou willen.

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vandaag
Wat vind jij?
Quizzen
Toplijstjes

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.