'Love Sunday' komt eraan 13
Saved Read later
Deel dit bericht

‘Love Sunday’ komt eraan

Ben je single? Dan ben je vast wel bekend met de dating apps die er tegenwoordig zijn. Het is een ideale manier om gemakkelijk een leuke man of vrouw te ontmoeten. Dankzij het swipen en chatten kun je elkaar eerst wat beter leren kennen voor je iets gaat doen. Perfect toch? Zo weet je in ieder geval van te voren al wat beter met wie je aanpapt dan wanneer je dit in de kroeg doet.

Love Sunday

Misschien ken je de term wel, maar misschien ook helemaal niet. Love Sunday is dé dag waarop de meeste nieuwe mensen zich massaal aanmelden bij de verschillende dating apps. En laten we maar meteen met de deur in huis vallen, Love Sunday is 5 januari al!

Waarom in januari?

Op dit moment is er een onderzoek bezig om uit te vinden waarom mensen dit doen aan het begin van de maand januari. Waarom niet vlak voor Valentijn of midden in de zomer? Het lijkt erop dat het iets te maken heeft met alle feestelijkheden in December. Al die keren dat je gevraagd wordt aan de tafel of je nu ‘eindelijk' al een vriend of vriendin hebt, het gezellige samen zijn. Het doet wel iets met ons menselijk brein. Blijkbaar vinden we met z'n allen dat er toch iets moet gebeuren aan ons vrijgezelle leven.

Bekijk ook:
Deze 5 beroepen verdwijnen de komende 10 jaar

Sla je slag

Dus ben je op zoek naar de ware? Sla je slag en zorg ervoor dat jij je op of voor ‘Love Sunday' hebt aangemeld bij een datingsite. Wie weet vind jij binnen no-time de ware en heb je volgend jaar eindelijk een decembermaand waarin jij niet als enige zonder relatie aan de kersttafel zit!

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

937

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.