Een leuk sinterklaascadeau voor je vriend kopen? Zó doe je dat! 8
Saved Read later
Deel dit bericht

Een leuk sinterklaascadeau voor je vriend kopen? Zó doe je dat!

Het is alweer bijna 5 december. Dit betekent dat het alweer bijna tijd is om sinterklaas te vieren. Het feest dat in de laatste jaren in opspraak is (geweest), maar dat tot op de dag van vandaag erg leuk is gebleven.

Vier je zelf ook graag sinterklaas, bijvoorbeeld met je gezin? Of wil je dit jaar met je partner op een leuke manier sinterklaas vieren? Als je voor je vriend een sinterklaascadeau wilt geven, moet je mogelijk diep graven in je brein. Wat is nou leuk om te geven? En hoe verzin je een leuk cadeau voor je kind? Hieronder vind je handige tips voor het bedenken van leuke cadeaus voor hem.

Ga goed na wat zijn passies zijn

De kans is heel groot dat je vriend een bepaalde passie heeft. Op basis van deze passie kun je gericht kijken naar een leuk cadeau. Een cadeau dat aansluit op zijn passie en dat daardoor waarschijnlijk met open armen ontvangen wordt.

Is je vriend bijvoorbeeld gek op voetbal? Hoe leuk is het dan om bedrukte scheenbeschermers te geven? Of is je vriend gek op gamen? Kijk dan eens naar het geven van een nieuw spelletje.

Bekijk ook:
Deze 7 dingen moet je juist niet doen op Valentijnsdag

Sommige producten doen het altijd goed

Een leuk sinterklaascadeau hoeft niet altijd origineel te zijn. Het is nu eenmaal een feit dat sommige producten het altijd goed doen. Wil je voor jezelf nog een leuk cadeau verzinnen? Dan kom je mogelijk bij een body scrub of parfum uit. Dit zijn simpelweg producten waar je echt iets aan hebt.

Dit geldt ook voor bepaalde producten voor heren. Zo kun je nieuwe scheermesjes als sinterklaascadeau geven, evenals een nieuw parfum voor heren of nieuw ondergoed. Juist de ‘typische’ mannencadeaus vallen bij veel mannen in goede aarde.

Het hoeft niet altijd serieus te zijn

Wie zegt dat een sinterklaascadeau niet grappig kan zijn? Dit kan absoluut het geval. Geef bijvoorbeeld je vriend een toffe muts met een bedrukte baard daarop. Grote kans dat je vriend elke keer een grote glimlach heeft als hij deze muts draagt.

Met andere woorden: je hoeft niet altijd een serieus cadeau te geven. Wil je dat wel graag doen? Combineer dan een serieus- en grappig cadeau met elkaar. Geef eerst het grappige cadeau en breek daarmee het ijs. Grote kans dat je vriend daarna nog blijer is met het serieuze cadeau.

Bekijk ook:
Op zoek naar jezelf? De Chinese filosofie geeft jou dit advies!

Laat hem zelf een lijst samenstellen

Heb je echt geen idee wat je dit jaar aan je vriend moet geven? Laat hem dan gewoon zelf een lijstje met leuke cadeaus samenstellen. Aan zo’n lijst heb je op twee manieren iets:

  • Je kunt direct voor één van de cadeaus kiezen. Dit is mogelijk niet heel origineel, maar je weet dan wel zeker dat je vriend het cadeau leuk vindt.
  • Je kunt de lijst als inspiratie gebruiken. Uiteraard is het ook mogelijk om de lijst met cadeaus als inspiratie te gebruiken. Dit maakt je zoektocht naar een geschikt cadeau mogelijk een heel stuk makkelijker.

Doe navraag bij zijn vrienden

Dit is iets waar je wellicht mee op moet passen, maar vraag zijn vrienden eens of zij een leuk cadeau weten. Met name als je dit jaar echt een goed uit wilt pakken, kan het handig zijn om navraag te doen. Wel moet je zijn vrienden dan echt kunnen vertrouwen.

992

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.