Deze landen zijn het populairste om naar toe te emigreren 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Deze landen zijn het populairste om naar toe te emigreren

Denk jij aan emigreren? Hiervoor moet je veel regelen. Ten eerste moet je kennis hebben over het land, je verdiepen in gebruiken, tradities en eventuele culturele verschillen accepteren. Je gaat immers je toekomst in het land vastleggen, het is dan handig om een goed totaalbeeld van deze plek te hebben. Daarnaast zijn er veel andere, praktische zaken waar je aan moet denken zoals verzekeringen opheffen en nieuwe regelen in land van bestemming, je uitschrijven in Nederland en dan moeten de tickets nog geboekt worden en de verhuizing geregeld. Veel om aan te denken dus!

Deze landen zijn het populairste om naar toe te emigreren 18

Emigratiebeurs

Vorig weekend vond de jaarlijkse emigratiebeurs plaats in Houten nabij Utrecht. Op deze beurs zijn alle nieuwste trends, tips & tricks aanwezig op het gebied van emigratie. Je kunt er terecht om te netwerken, kennis te maken met verschillende landen, en producten en diensten uit deze landen. Er zijn veel organisaties met verschillende expertises aanwezig die je helpen bij het proces van een emigratie. Denk jij aan emigreren? Dan moet je volgend jaar zeker deze beurs bezoeken!

Bekijk ook:
De vijf hipste planten van dit moment

Top 50 meest populaire emigratielanden

Het totaal aantal emigranten in Nederland geboren bedroeg in 2017 43.3782 personen.Uitgeverij Grenzenloos kwam met een overzicht van de top 50 meest populaire emigratielanden onder Nederlanders:

Top 10: 1.België 2.Duitsland 3.Verenigd Koninkrijk 4.Verenigde Staten 5.Spanje 6.Turkije 7.Frankrijk 8.Australië 9.Curaçao 10.Zwitserland

Top 50: 11.Zweden 12.Portugal 13.Polen 14.Canada 15.Aruba 16.Verenigd Arabische Emiraten 17.China 18.Caribisch Nederland 19.Italië 20.Oostenrijk 21.Nieuw Zeeland 22. Ierland 23.Marokko 24.Denemarken 25.Thailand 26.Suriname 27.Noorwegen 28 Indonesië 29.Singapore 30.Zuid-Afrika 31.Hongarije 32.India 33.Brazilië 34.Griekenland 35.Tsjechië 36.Japan 37.Israël 38.Bulgarije 39.Roemenië 40.Filipijnen 41.Finland 42.Luxemburg 43.Mexico 44.Rusland 45.Argentinië 46.Slowakije 47.Litouwen 48.Cyprus 49.IJsland 50.Letland

Deze landen zijn het populairste om naar toe te emigreren 19

Succesvol emigreren 

Hoe denk jij over emigratie? Durf je dit aan? Of ben je tevreden in Nederland? Een emigratie is natuurlijk een enorm avontuur maar vraagt ook veel van je. Voor deze grote verandering in je leven moet je een aanpassingsvermogen hebben en geen last hebben van heimwee. Een handboek voor potentiële emigranten is het boek “Succesvol emigreren” deze is aan te schaffen via Grenzenloos.nl. Heb je plannen om te emigreren maar is het je nog niet helder wat je hiervoor allemaal moet regelen? Bestel het boek en wordt meegenomen in het proces door emigratiespecialist Eric Jan van Dorp. Juridische, fiscale, sociale verzekeringsaspecten, keuzemogelijkheden voor binnenlandse- of buitenlandse belastingplicht, internationale detachering, erfrecht, pensioen en lijfrente, onderwijs in het buitenland, aankoop van onroerend goed en emotionele aspecten van een emigratie zoals heimwee, cultuurshock en afscheid nemen van geliefden wordt besproken.

Bekijk ook:
Ontdek de echte realiteit achter Instagram en laat vergelijken achter je!

Deze landen zijn het populairste om naar toe te emigreren 20

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.