De trouwtrends van het moment op een rij 13
Saved Read later
Deel dit bericht

De trouwtrends van het moment op een rij

Zit je momenteel middenin de bruiloftsplanning en vind je het leuk om hierbij rekening te houden met de laatste trends op het gebied van trouwen? Ieder jaar zijn er weer nieuwe trouwtrends die leuk zijn om te weten als je elkaar binnenkort het jawoord gaat geven. Wat de trouwtrends van dit moment zijn? Wij brengen je op de hoogte!

Kiezen voor één trouwlocatie

De trouwtrends van het moment op een rij 16

Waar er door koppels vaak wordt gekozen voor meerdere locaties voor de bruiloft, is het nu ook populair om te kiezen voor maar één trouwlocatie. Zo kun je bijvoorbeeld zowel de ceremonie als het feest op één locatie laten plaatsvinden. Zo hoeven jullie zelf en de gasten van de bruiloft niet weer ergens anders heen te reizen, maar blijven jullie gewoon op één plek. Kies naar voorkeur wel voor een trouwlocatie die goed te bereiken is voor iedereen. Er zijn talloze trouwlocaties te vinden met een goede bereikbaarheid.

Duurzaam trouwen

Wat een enorme trend is momenteel op het gebied van trouwen, is duurzaamheid. We houden hier steeds vaker rekening mee en ook in bruiloften zien we dit steeds vaker terug. Als jij veel waarde hecht aan duurzaamheid, dan is deze trend zeker goed om op te volgen. Bij een duurzame bruiloft organiseren kun je bijvoorbeeld denken aan het versturen van digitale trouwkaarten, het kiezen voor duurzame producten voor de catering, tweedehands kopen en het kiezen van een duurzame trouwlocatie.

Bekijk ook:
Werkdruk verlagen: met deze tips doe je dat zelf

Bij het kiezen voor een duurzame trouwlocatie kun je bijvoorbeeld kiezen voor trouwen in een kas of op een oude boerderij. Maar ook door te kiezen voor één locatie, zoals we hierboven beschreven, draagt bij aan duurzaamheid. Door op een goed bereikbare trouwlocatie te blijven voor een hele dag beperk je de CO2 uitstoot omdat mensen ook met het openbaar vervoer of de fiets kunnen komen. Mocht je op zoek zijn naar een toffe (duurzame) trouwlocatie, dan is Weddingspaces het bekijken waard voor inspiratie. Door duurzaam te trouwen draag jij je steentje bij aan een beter milieu, dus het kan zeker iets zijn waar je over na kunt denken.

Een intieme bruiloft

De trouwtrends van het moment op een rij 17

Wat op dit moment ook populair is, is een intieme bruiloft. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om groots te trouwen, maar ook een kleine bruiloft stijgt in populariteit. Een kleine bruiloft heeft dan ook meerdere voordelen. Zo kost het minder geld, tijd en moeite en is het veel persoonlijker omdat je het alleen viert met jullie dierbaren.

Bekijk ook:
De betekenis van dromen: wat betekent jouw droom?

Een bruiloft met thema

Een trend van dit moment die je ook zou kunnen opvolgen, is een bruiloft met thema. Themabruiloften zijn momenteel namelijk razend populair, waardoor het zeker iets is waar je over na kunt denken als je gaat trouwen. Bij een themabruiloft kun je helemaal uitpakken met een leuk thema. Je kunt hierbij aan van alles denken. Van een kleurthema tot een filmthema: je kunt alle kanten op. Een thema kun je laten terugkomen in de dresscode, maar uiteraard ook in bijvoorbeeld de trouwkaart, bruidstaart en decoratie.

Veel bloemen

Wat ook een echte trouwtrend is momenteel, zijn veel bloemen op de bruiloft. Het is dan ook niet gek dat dit geliefd is, want bloemen als decoratie kunnen jouw trouwdag nog mooier maken. Je mag hiermee dus flink uitpakken!

Deze trouwtrends hierboven kun je zeker in gedachten houden als je graag met de tijd mee gaat en momenteel druk bezig bent met de bruiloftsplanning. Zo kun jij een onvergetelijke, trendy bruiloft organiseren!

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.