Cadeaukaart gekregen? Let op de vervaldatum!

0 Shares

Tegenwoordig geven we elkaar tal van cadeaus. Zeker in de decembermaand. Een groot gedeelte van deze cadeaus bestaat uit cadeaukaarten. Veel mensen weten het niet, maar op de meeste cadeaukaarten zit een vervaldatum. Controleer ze nog even voor het jaar weer om is!

Jaarlijkse winst

Mensen die er te laat achterkomen dat hun cadeaukaart verlopen is kunnen fluiten naar het bedrag dat op de cadeaukaart staat. Uiteraard is het bijzonder dat er een vervaldatum op een cadeaukaart zit, het is tenslotte gewoon geld. Wel is de minimale houdbaarheid eind vorig verhoogd naar tenminste twee jaar. Veel bedrijven pakken jaarlijks veel winst op cadeaukaarten, puur en alleen omdat deze niet tijdig worden ingewisseld.

Lees de voorwaarden goed door

Of het nu gaat om het krijgen van een cadeaukaart of er een cadeau doen. Kijk altijd goed naar de voorwaarden en de plaatsen waar de cadeaubon te besteden is. Ook staat de vervaldatum altijd vermeld in de informatie van de kaartverstrekker. Voorkom dat je in de toekomst nog cadeaukaarten moet weggooien en besteed ze tijdig. Zo weet je zeker dat je kaart niet vervallen is.

Bekijk ook:
Squid Game nadoen? Dit speelden we vroeger tijdens het buitenspelen!

Voornamelijk kaarten voor diensten worden niet gebruikt

Uit onderzoek is naar voren gekomen dat vooral de kaarten voor diensten, zoals een saunabezoek, niet gebruikt worden. Cadeaubonnen voor bijvoorbeeld een winkel worden daarentegen in bijna alle gevallen wél gebruikt. Denk daarom goed na of je iemand echt een plezier doet met de cadeaubon die je deze persoon geeft.

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vandaag
Wat vind jij?
Quizzen
Toplijstjes

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.