7 bagagetips voor wanneer je op reis gaat 12
Saved Read later
Deel dit bericht

7 bagagetips voor wanneer je op reis gaat

Een reis hoort ontspannen te zijn, maar waarom leeft het dan in het begin zoveel stress op? Het boeken van de juiste vlucht, het boeken van een hotel op één of meerdere locaties, het inpakken van je koffer en op de dag van vertrek het vliegtuig moeten halen. Het zijn geen situaties die stress horen op te leveren, het hoort leuk te zijn, vanaf het moment dat je besluit een reis te boeken. Probeer daar ook van te genieten. Wanneer je op tijd begint met het regelen van je reis dan vertrek je op de dag zelf ook al een stuk meer ontspannen.

Om jouw reis meer ontspannen te maken en je beter voor te bereiden hebben we hier alvast een aantal tips voor je bagage!

7 bagagetips voor wanneer je op reis gaat 14

Dit zijn de 7 bagagetips voor je reis

Tip 1: Begin op tijd met een reistas kopen. Reistassen zijn er in verschillende soorten, maten en designs. Kies voor een reistas die past bij jouw reis. Een wereldreis vraagt om een veel grotere inhoud dan een weekendje weg.

Bekijk ook:
Nederlandse tradities en gewoontes die de rest van de wereld niet begrijpt

Tip 2: Ga je met de auto op vakantie, kies dan voor een reistas met wielen in plaats van reiskoffers.

Tip 3: Label al je bagage voordat je op vakantie gaat, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. Mocht je in de situatie komen dat je jouw bagage kwijt bent dan staat in ieder geval overal jouw gegevens op.

Tip 4: Let op de inhoud van de reistas. Als je met zijn tweeën op reis gaat dan kan je wellicht een koffer delen, vooral handig als je een weekendje weg gaat. Bedenk ook welke spullen je allemaal mee gaat nemen, voordat je een reistas aanschaft. Dan zit je straks niet met het probleem dat niet alles in je tas past.

Tip 5: Laat overbodige spullen thuis. We hebben het hier over zonnebrand, shampoo en dat soort producten. Die kan je allemaal prima op locatie kopen. Dat scheelt weer pakken. Wil je toch wat vanuit huis meenemen? Kies dan voor een reisverpakking. Dan hoef je niet gelijk de eerste dag op vakantie boodschappen te doen.

Bekijk ook:
De 10 beste tips tegen hooikoorts

Tip 6: Zorg dat je de koffer makkelijk kunt herkennen. Plak er een sticker op of koop een kofferriem. Met een kofferriem is je reistas ook nog eens beter afgesloten.

Tip 7: Let op het aantal kilo’s dat je mag meenemen. Het laatste dat je wilt is bijbetalen op het vliegveld of spullen uit je reistas halen. Weeg thuis de reistas op de weegschaal, voordat je op reis gaat.

Bron: Travelbags.nl

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.