5 trendy tips voor de ideale trouwdag in 2023 13
Saved Read later
Deel dit bericht

5 trendy tips voor de ideale trouwdag in 2023

Zoals de wereld om ons heen continu verandert, geldt dit ook voor bruiloften. De bruiloften die tegenwoordig worden gehouden kunnen soms nogal verschillen met vijftig jaar geleden. Natuurlijk geldt dit niet altijd, want zo zijn er genoeg mensen die houden van een prachtige traditionele bruiloft. Ben je juist wel iemand die het volgen van de laatste trends helemaal geweldig vindt? In dit artikel lees je 5 trendy tips die jou helpen bij het creëren van jouw ideale trouwdag in 2023.

Thema bruiloften

Iets dat in het jaar 2023 helemaal de trend is, zijn thema bruiloften. De bruiloft is geheel in een zelfgekozen thema en dit kan echt van alles zijn. Van een bloementhema tot aan een thema waarin duurzaamheid centraal staat. Hoe je dit kunt zien? Denk bijvoorbeeld aan een trouwjurk dat gemaakt is van duurzaam materiaal en een trouwlocatie waarin lichte natuurtinten terugkomen. Met grote thema bruiloften zijn de traditionele bruiloften helemaal verleden tijd. Heb je liever wel een traditionele bruiloft? De keuze is helemaal aan jou, zolang het maar de dag van je leven wordt.

Bekijk ook:
Sociale media en kinderen - bescherm je kind online

Bruiloft op maat

Er is niets leuker dan het geven van een persoonlijk tintje aan de bruiloft. Iedereen is uniek en door een aantal persoonlijke details toe te voegen, maakt dit de bruiloft ook zeker uniek. Kies daarom voor een jurk waar jij je goed in voelt en ook het bloemboeket hoeft niet statisch te zijn. Zolang het bij je past, is het helemaal goed. In het jaar 2023 kun je de bruiloft namelijk helemaal vormgeven zoals jij dat wilt. Past een bepaalde traditie niet helemaal bij je? Verbreek deze dan en doe het op jouw eigen manier.

Minimalisme

De laatste jaren kiezen steeds meer koppels ervoor om een ingetogen huwelijk te houden. De flinke toeters en bellen worden achterwege gelaten en er worden meer rustige details toegevoegd. Denk hierbij aan minimalistische trouwjurken en rustige kleurtinten. Hierbij wordt veelal verwezen naar de minimalistische trouwtrends die ook aanwezig waren in de jaren 90.

Boek een trouwfotograaf

Net als de mode, verandert ook de stijl van bruiloft fotografie. Koppels willen vaker mooie chique foto’s. Tijdloze romantische beelden zijn helemaal in opkomst en ook staan de trouwkoppels meer open voor prachtige videobeelden. Heb je een trouwfotograaf in Den Haag nodig? Belangrijk is dat je een fotograaf uitkiest waar jij je goed bij voelt. Zorg er vervolgens voor dat je op tijd boekt en bespreek dan ook samen met de fotograaf wat voor soort beelden je graag zou willen.

Bekijk ook:
Creatieve ideeën voor wandbekleding die je woning transformeren

Trouwlocatie buiten Nederland?

Het vormgeven van jouw eigen persoonlijke bruiloft is in het jaar 2023 helemaal in. Voorheen werden bruiloften voornamelijk in eigen land gehouden. Wie hier behoefte aan heeft en de financiële middelen ervoor, zou ook kunnen kiezen voor een trouwlocatie buiten Nederland. Zo is Italië een realistische optie. Romantische locaties zijn er genoeg en een heerlijk gangenmenu is zeker gegarandeerd. Zoek je liever iets dichter bij huis? Wat dacht je van de Belgische Ardennen? Net over de grens vind je de meest idyllische locaties voor een perfecte bruiloft.

1.7k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.