Dit verdient een hulpverlener in de erotische zorg 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Dit verdient een hulpverlener in de erotische zorg

Het hebben van erotische zorg is voor veel mensen een secundaire levensbehoefte, maar voor de meeste mensen zeer belangrijk voor de kwaliteit van hun leven. Dat is in het geval van mensen met een handicap ook het geval. Deze mensen willen ook graag aan hun trekken komen, dus bestaan er hulpverleners die dit soort amusement aanbieden. Maar hoeveel verdient een hulpverlener in de erotische zorg? We hebben de prijzen opgezocht.

Erotisch amusement voor gehandicapten

Mensen met een lichamelijke of geestelijke handicap hebben- net zoals elk ander mens- seksuele behoeften. Daarnaast heeft deze groep ook behoefte aan aandacht en intimiteit. Het is voor veel gehandicapten moeilijk om een (bed)partner te vinden, dus bestaan er zorgverleners die tegen betaling dit soort intimiteit verzorgen. Dit wordt ook wel erotische zorg genoemd. Je kunt het plat gezegd zien als een prostituee voor mensen met een beperking.

Er zijn stichtingen en bedrijven die bemiddelen in dit contact. Dit hoeft niet altijd van erotische aard te zijn, hoewel dat wel tot een van de mogelijkheden behoort. Sommige mensen met een beperking hebben genoeg aan een knuffel, anderen gaan het liefste ‘all the way’ en hebben de rits van de broek al open voordat de verzorgster binnenkomt, als ze dat zelf kunnen doen. Deze verzorgsters in de erotische zorg verschillen overigens wel heel erg met de dames van lichte zeden die ‘normale’ mensen kennen.

Bekijk ook:
De 10 beste tips tegen hooikoorts

salaris-hulpverlener-erotische-zorg

Dit verdient een hulpverlener in de erotische zorg

Een erotische hulpverlener in de gehandicaptenzorg komt niet zomaar even langs om de persoon in kwestie tot een hoogtepunt te brengen. Over het algemeen komt de hulpverlener eerst langs om kennis te maken en om de gehandicapte persoon op zijn of haar gemak te stellen. Degenen die deze zorg aanbieden worden eerst uitgebreid gescreend, wat logisch is, want je hebt te maken met een kwetsbare doelgroep. Vervolgens worden de wensen besproken, waarna het echte werk kan beginnen. Voor niets gaat de zon op, dus zal er ook over prijzen moeten worden gepraat. Dat hangt af van de wensen van de persoon. Deze zorgverleners met een plusje zijn vaak al ‘normale’ zorgverleners die het erotische gedeelte ernaast doen: Zij verdienen gemiddeld € 3.000 per maand met hun reguliere werk. Deze mensen schrijven zich vervolgens in bij een bemiddelingsbureau voor verwenzorg.

Als we kijken op de website van Flexzorg dan zien we dat een uur verwenzorg al mogelijk is vanaf € 160. Dat betaalt een gehandicapte persoon dus minimaal. Voor alle gewenste extra’s wordt een extra bedrag in rekening gebracht. In sommige gevallen helpt de zorgverzekering een handje, maar ook dat is persoonsgebonden. Sommige zorgkosten mag je aftrekken, maar daarvoor moet je bij de belastingdienst zijn.

Deel dit bericht
Read later
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.