in ,

LOLLOL NiceNice AngryAngry OMGOMG sadsad

Penis zit 5 dagen vast in zelfgemaakt sexspeeltje en begint te rotten

Penis raakt gekneld in sexspeeltje en begint te rotten

Een 21-jarige Thaise man wilde op een wel zeer merkwaardige manier aan zijn trekken komen. Hij trok een sok over zijn fluit en stak hem vervolgens in een metalen pijp. Nadat hij was klaargekomen was zijn penis zo opgezwollen dat hij erin bleef vastzitten.

De volgende 5 dagen werd hem pijnlijk duidelijk dat niet alle voorwerpen geschikt zijn om je piemel in te steken. Bang om zijn flater aan iemand te moeten uitleggen probeerde hij verschillende glijmiddelen uit om zichzelf uit zijn benarde positie te bevrijden, maar helaas kreeg hij zijn jongeheer niet uit de buis.

Wanneer de pijn uiteindelijk onhoudbaar werd, riep de man medische hulp in. In het ziekenhuis vertelde hij de artsen dat hij zijn sexspeeltje al 2 keer eerder probleemloos gebruikt had. Met dat verschil dat hij deze keer was klaargekomen en zijn lid vast kwam te zitten.

Het kostte de artsen maar liefst 3 uur om de penis van de man los te krijgen. En dat was dringend nodig, aangezien deze zelfs al aan het rotten was! Dokter Sitra Likisakul zegt dat de jongeman veel geluk heeft gehad. Een man kan zijn penis verliezen wanneer deze nog maar 3 uur geklemd zit. Deze Thai heeft dus echt wel mazzel dat hij zijn kostbare bezit na 5 dagen knelling nog steeds kan bewonderen…

Contributor

Geschreven door Inne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

      Jehovah’s spannen kort geding aan tegen publicatie onderzoek kindermisbruik

      Instagram lanceert eindelijk DM functie voor web