in

Check dit account voor de beste home workouts!

Populair op Instagram én YouTube

Eerlijk is eerlijk, het is gemakkelijker om in de sportschool een uur te vullen dan thuis. Voor je het weet ben je alweer een té lange pauze aan het nemen, of bezig met iets compleet anders. Even opruimen, je ziet die bult afwas staan, of je gaat simpelweg op bed liggen. Er komt best wat bij kijken om de focus volledig op het sporten te houden. Check het account van Chloe Ting op YouTube voor motiverende sportprogramma’s die je gemakkelijk thuis kunt volgen!

Chloe Ting

Chloe Ting is razend populair op Instagram, én YouTube. De 34-jarige (wow!) vrouw heeft een prachtig lichaam en wil anderen helpen om ook hun doelen te bereiken. Ze biedt volledig gratis trainingen aan en ze zijn gericht op alle spiegroepen. Wil je werken aan je conditie, billen, buik, het opbouwen van spieren, of juist het verliezen van vet? Voor ieder doel is wel een video beschikbaar. Op Instagram heeft ze maar liefst 1,9 miljoen volgers! Niet gek, met de leuke workouts die ze aanbiedt.

Abs in two weeks

Chloe Ting biedt ook programma’s aan van een aantal weken. Zo heeft ze onder andere een serie video’s opgenomen voor de sporters die ‘abs in two weeks’ willen. Iedere dag staat er dan een andere workout voor je klaar die jij moet volgen om zo snel mogelijk de buikspieren te krijgen waar jij van droomt. Om daadwerkelijk die killer abs te krijgen zul je ook buikvet moeten verliezen en op je eten moeten letten, máár de workouts zijn echt intensief en je voelt de spieren branden na al zo’n 10 minuten!

Lees ook:
E-sigaret - kan helpen bij stoppen met roken

Home workouts

In de sportschool ben je in een andere omgeving dan thuis, je ziet ook anderen sporten, en je bent niet alleen. Dit motiveert. Je gaat (meestal) niet in de sportschool al weg na 10 minuten want ja, je bent er toch al! Maar ondanks alles, is er geen excuus. Want er zijn zó veel handige accounts te vinden op het veelzijdige internet, dat je zo een goede workout achter de rug kunt hebben. Check het account van Chloe Ting voor vernieuwende, intensieve oefeningen.

 

 Bekijk ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

corona app

Corona-app van overheid gaat live in Twente

De smerigste huizen ter wereld