Check dit account voor de beste home workouts! 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Check dit account voor de beste home workouts!

Eerlijk is eerlijk, het is gemakkelijker om in de sportschool een uur te vullen dan thuis. Voor je het weet ben je alweer een té lange pauze aan het nemen, of bezig met iets compleet anders. Even opruimen, je ziet die bult afwas staan, of je gaat simpelweg op bed liggen. Er komt best wat bij kijken om de focus volledig op het sporten te houden. Check het account van Chloe Ting op YouTube voor motiverende sportprogramma’s die je gemakkelijk thuis kunt volgen!

Chloe Ting

Chloe Ting is razend populair op Instagram, én YouTube. De 34-jarige (wow!) vrouw heeft een prachtig lichaam en wil anderen helpen om ook hun doelen te bereiken. Ze biedt volledig gratis trainingen aan en ze zijn gericht op alle spiegroepen. Wil je werken aan je conditie, billen, buik, het opbouwen van spieren, of juist het verliezen van vet? Voor ieder doel is wel een video beschikbaar. Op Instagram heeft ze maar liefst 1,9 miljoen volgers! Niet gek, met de leuke workouts die ze aanbiedt.

Abs in two weeks

Chloe Ting biedt ook programma’s aan van een aantal weken. Zo heeft ze onder andere een serie video’s opgenomen voor de sporters die ‘abs in two weeks’ willen. Iedere dag staat er dan een andere workout voor je klaar die jij moet volgen om zo snel mogelijk de buikspieren te krijgen waar jij van droomt. Om daadwerkelijk die killer abs te krijgen zul je ook buikvet moeten verliezen en op je eten moeten letten, máár de workouts zijn echt intensief en je voelt de spieren branden na al zo’n 10 minuten!

Bekijk ook:
Het beste sporthorloge; een top 5!

Home workouts

In de sportschool ben je in een andere omgeving dan thuis, je ziet ook anderen sporten, en je bent niet alleen. Dit motiveert. Je gaat (meestal) niet in de sportschool al weg na 10 minuten want ja, je bent er toch al! Maar ondanks alles, is er geen excuus. Want er zijn zó veel handige accounts te vinden op het veelzijdige internet, dat je zo een goede workout achter de rug kunt hebben. Check het account van Chloe Ting voor vernieuwende, intensieve oefeningen.

 

 Bekijk ook:

Avatar foto
Ilse

Ik ben Ilse Feringa, wonend in Drachten. Ik studeer momenteel af aan sociaal pedagogische hulpverlening. Ik ben geïnteresseerd in wat er allemaal om me heen gebeurd, trends, ontwikkelingen, de mens. Graag deel ik deze interesse met jullie door te schrijven. Hiernaast hou ik mij in mijn vrije tijd bezig met kunstschaatsen, fitness, mijn bijbaantjes en vooral heel erg veel gezelligheid. Hierover gaan jullie nog veel terugzien in mijn artikelen!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.