in ,

Trailer: Cyberpunk 2077 met Keanu Reeves

Ga jij de game straks spelen?

Keanu Reeves, of in de wereld van Cyberpunk beter bekend als Johnny Silverhand, nodigt je uit om een crimineel te worden in Night City. Je kan alles doen, tenminste als je niet wordt gepakt. 

Cyberpunk 2077 is een “open wereld” game die zich afspeelt in Night City. In de grote stad is iedereen geobsedeerd door macht, pracht en praal en lichaamsmutaties. In de game speel je met het personage V. V is een huurling die zoekt naar een bijzonder implantaat. De gebruiker van dit implantaat wordt namelijk onsterfelijk. Die zoektocht belooft een spannend avontuur te worden.

V is dus de protagonist van het verhaal. Maar de gamer bepaald wie V eigenlijk is. Zo kan je het geslacht, het uiterlijk, de geschiedenis en de vaardigheden van het karakter zelf bepalen.

View this post on Instagram

Miss V, a pleasure… #Cyberpunk2077 5/6

A post shared by Cyberpunk 2077 (@cyberpunkgame) on

Keanu Reeves in Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 was al een populaire game die op veel belangstelling kon rekenen. De aandacht voor de game werd nog vele malen groter toen bekend werd dat niemand minder dan icoon Keanu Reeves een belangrijke rol ging spelen.

Reeves zal in de game te zien zijn als Johnny Silverhand. In de game zal hij (vooral) te zien zijn in “het hoofd” van de speler. De gamer ziet Silverhand namelijk door een chipimplantaat in de hersenen. Dat betekent echter niet dat Silverhand weinig te doen heeft in de game. Reeves zou namelijk de meeste tekst van allemaal hebben. Dus verwacht hem veel te zien en horen!

Op welke consoles kan je Cyberpunk 2077 spelen?

Cyberpunk 2077 is een game van CD Projekt RED. Deze studio is vooral bekend om de zeer succesvolle game The Witcher 3: The Wild Hunt. De game gaat uitkomen voor de PlayStation 4, Windows, Xbox One en Google Stadia. Later wordt de game ook beschikbaar op de PlayStation 5 en de Xbox Series X/S.

Cyberpunk 2077 had overigens eigenlijk al lang uit moeten zijn. De oorspronkelijke uitgavedatum stond namelijk op 16 april 2020. Nu komt de game dus op 19 november uit.

Animatieserie over Cyberpunk 2077 op Netflix

We hebben daarnaast nog goed nieuws voor fans van Cyberpunk! Want er komt nog meer gave content uit van deze game. De makers van Cyberpunk gaan namelijk samenwerken met Netflix. Samen gaan ze aan de slag met een nieuwe animatieserie, die zich af gaat spelen in het universum van Cyberpunk. Je moet alleen nog wel even wachten totdat het zover is. Want de serie komt pas in het jaar 2022 uit.

Meer over Cyberpunk 2077 en andere games

Wil je nog meer weten over de game? Lees dan dit artikel:

Of ben je een echte game fanaat, en zoek je meer top games? Dan is dit artikel wellicht iets voor jou:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.