Top 10 Nintendo Switch Games - Juni 2021 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 10 Nintendo Switch Games – Juni 2021

In deze top 10 bespreken we de populairste Nintendo Switch games van de maand juni. Welke game speel jij nu op de Switch?

10. Super Mario Party

Op de tiende plaats in de top 10 Nintendo Switch games van deze maand staat Super Mario Party. Dit is een game die echt al jaren bestaat, maar iedere keer in een nieuw jasje wordt uitgegeven. Het concept is dus niet nieuw, maar minigames spelen met Mario en zijn vrienden blijft natuurlijk erg leuk! Zeker als je het ook nog eens met je eigen vrienden doet.

Bekijk hieronder de trailer van Super Mario Party:

9. This War of Mine: Complete Edition

This War of Mine: Complete Edition is een nieuwkomer in de top 10. De game is niet nieuw, maar is op dit moment met flinke korting te koop en daar maken veel gamers gebruik van. In This War of Mine moet je als gewone burger proberen te overleven in een stad die geteisterd wordt door een oorlog. Geen gemakkelijke opgave, want overal ligt gevaar op de loer…

Bekijk hieronder de trailer van This Ware of Mine: Complete Edition:

8. Stardew Valley

Stardew Valley staat op de achtste plek in deze top 10 Nintendo Switch games van de maand juni. Het spel heeft niet de meest indrukwekkende visuals, maar het boerenleven trekt nog steeds veel gamers aan. In de game neem je een boerderij over en probeer je deze weer op te knappen. Daarnaast heeft ook het dorpje een make-over nodig, en dat mag jij als gamer helemaal zelf doen.

Bekijk hieronder de trailer van Stardew Valley:

Bekijk ook:
Quiz: Herken jij deze oude games?

7. Super Mario 3D World + Bowser's Fury

Mario is populair, dat zie je ook weer aan de zevende plek van Super Mario 3D World + Bowser's Fury in de top 10. Deze game bestaat uit twee spellen en is sinds februari dit jaar op de markt. In het eerste spel moet je samen met de vrienden van Mario een prinses redden (nee niet prinses Peach) en in het tweede spel moet je Bowser verslaan, samen met de hulp van zijn zoon Bowser Jr. Genoeg te doen dus!

Bekijk hieronder de trailer van “Super Mario 3D World + Bowser's Fury:

6. Animal Crossing: New Horizons

Op de zesde plek in de top 10 Nintendo Switch games van deze maand staat Animal Crossing: New Horizons. Dit was dé lockdown game van 2020 en is ook vandaag de dag nog populair. In Animal Crossing: New Horizons begin je een nieuw leven op een haast onbewoond eiland, dat je helemaal kan inrichten naar eigen smaak. Klinkt best goed toch?

Bekijk hieronder de trailer van Animal Crossing: New Horizons:

5. Super Smash Bros. Ultimate

Ben je helemaal fan van alle Nintendohelden? Dan is de game Super Smash Bros. Ultimate echt iets voor jou! In deze game – die momenteel op de vijfde plek in de top 10 staat – kan je met allerlei bekende Nintendo karakters tegen elkaar vechten.

Bekijk hieronder de trailer van Super Smash Bros. Ultimate:

4. Mario Kart 8 Deluxe

Op de vierde plek in de top 10 Nintendo Switch games van de maand juni staat Mario Kart 8 Deluxe. Racen met Mario en zijn vrienden is echt al jaren een begrip in de gamewereld en het blijft populair. Bijna iedere gamer heeft het spelletje wel eens gespeeld en laten we eerlijk zijn; het blijft leuk, totdat je door een blauw vliegend schildje wordt geraakt…

Bekijk hieronder de trailer van Mario Kart 8 Deluxe:

Bekijk ook:
Nieuwe Sonic game aangekondigd

3. Minecraft

Minecraft staat op de derde plek in deze top 10. Deze game is al jaren en jaren erg populair onder gamers en daarom dacht Nintendo; dit moeten we uitbrengen voor de Switch. Geen slecht idee, want gamers spelen dit spel nu ook massaal op de handheld van het Japanse bedrijf.

Bekijk hieronder de trailer van Minecraft:

2. Miitopia

Miitopia is de populairste nieuwkomer deze maand. Het spel is sinds eind mei te verkrijgen en staat nu op de tweede plek in de top 10 Nintendo Switch games. In het spel beleef je een grappig avontuur waarin je het opneemt tegen een duistere heerser die gezichten steelt. Gelukkig hoef je dit niet alleen te doen, want je kan Miitopia samen met je vrienden spelen!

Bekijk hieronder de trailer van Miitopia:

1. Among Us

Among Us is momenteel de populairste game voor de Nintendo Switch en staat op de eerste plek in de top 10. Het spel is sinds vorig jaar razend populair en ook nu wordt de game nog volop gespeeld. Niet zo gek dat Nintendo ook deze game snel uitbracht voor de Switch. Je speelt Among Us met andere gamers. In het spel ga je opzoek naar een verrader die de andere spelers probeert uit te schakelen – of je bent zelf de verrader. Kan de verrader iedereen uitschakelen, of wordt hij betrapt voordat hij klaar is met zijn sabotage?

Bekijk hieronder de trailer van Among Us:

Deze top 10 Nintendo Switch games van de maand juni 2021 is samengesteld op basis van de best seller lijst van de Nintendo Game Store.

Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.