Lara Croft komt naar Rainbow Six Siege 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Lara Croft komt naar Rainbow Six Siege

Rainbow Six Siege operator Ash krijgt een OG Lara Croft Tomb Raider elite skin wanneer het volgende seizoen, Operation Void Edge uitkomt. Ubisoft Montréal heeft dit nieuws bekend gemaakt tijdens het ‘The Six Invitational' in Quebec waar ze het tweejarige plan voor het spel presenteerde.

Hoewel er nog geen datum is voor de launch van Void Edge, het eerste seizoen van het spel haar vijfde jaar. Als een elite skin gaat het waarschijnlijk R6 Credits kosten om de Lara Croft skin te bemachtigen.

Hoewel Ash al twee elite skins heeft, de Lara Croft skin zal er waarschijnlijk prima uitzien voor Ash. De Amerikaanse SWAT-officier is herkenbaar voor haar zonnebril en ponytail. De elite skin bestaat uit:

  • Tomb Raider uniform
  • Headgear
  • Victory animation
  • A charm
  • A gadget skin
  • Weapon skin voor Ash haar twee aanvalsgeweren en pistolen

Het met twee wapens in beeld komen (dual wield) is vooralsnog voor de trailer en misschien een victroy pose. Vorig jaar gaf presentatie director Alexander Karpazis aan dat er geëxperimenteerd was met een twee wapens systeem maar dat spelers er voorlopig niet mee te maken zouden krijgen.

Bekijk ook:
Online een gokje wagen? Bij deze spellen maak je de meeste kans

Het is de eerste keer dat er een volledige character skin van een andere ontwikkelaar in het spel komt. Andere cross-overs kwamen tot nu toe altijd van Ubisoft zelf al was er wel een weapon skin van Gris.

Bekijk ook:

Avatar foto
Jeroen VanderPloeg

Jeroen schrijft sinds 2017 voor zowel nationale als internationale bedrijven. Bij Trending richt hij zich op de laatste trends. De trends waar hij over schrijft richten zich: mode, games, nieuws, gadgets en natuurlijk ook al het andere wat trending is. Jeroen zit overal bovenop om jou ‘up-to-date’ te houden. Ook tijdens zijn reizen is hij altijd opzoek naar de laatste trends.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.