in

Homostel Fabio en Daniel opnieuw aangevallen

Op eerste paasdag werden zij ook al aangevallen

homostel aangevallen

Op eerste paasdag kregen we het nieuws te horen dat een homostel in Amsterdam belaagd werd. Gisteren zijn Fabio en Daniel opnieuw mishandeld. Hun advocaat laat weten het ongelooflijk te vinden dat zij dit een maand later opnieuw moeten meemaken.

Homostel aangevallen

Fabio en Daniel liepen hand in hand over straat. Zij hadden net boodschappen gedaan. Een groep van vier jongeren begon toen homofobe opmerkingen te roepen naar de twee. Fabio is toen op de jongens afgelopen om hen te confronteren. Hij wou op zijn minst een foto hebben van de jongens om deze aan de politie te laten zien. De jongeren begonnen weg te rennen en ondertussen had Fabio ook de politie aan de lijn. Op een gegeven moment stopte de jongeren met rennen en kwamen er nog meer jongens bij staan. Hierna begonnen zij te lachen, beledigen, en zelfs te schoppen.

Politie aanwezig

De politie was al snel op locatie waardoor de aanval werd afgebroken. De groep jongeren wist opnieuw te vluchten. De groep was ondertussen al gegroeid naar tien man, de advocaat moet er dan ook niet aan denken wat er was gebeurt als de politie niet zo snel was geweest. De politie heeft één van de jongeren staande weten te houden. Hij is meegenomen naar het bureau om zijn rol verder te onderzoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.