homostel aangevallen
Saved Read later
Deel dit bericht

Homostel Fabio en Daniel opnieuw aangevallen

Op eerste paasdag kregen we het nieuws te horen dat een homostel in Amsterdam belaagd werd. Gisteren zijn Fabio en Daniel opnieuw mishandeld. Hun advocaat laat weten het ongelooflijk te vinden dat zij dit een maand later opnieuw moeten meemaken.

Homostel aangevallen

Fabio en Daniel liepen hand in hand over straat. Zij hadden net boodschappen gedaan. Een groep van vier jongeren begon toen homofobe opmerkingen te roepen naar de twee. Fabio is toen op de jongens afgelopen om hen te confronteren. Hij wou op zijn minst een foto hebben van de jongens om deze aan de politie te laten zien. De jongeren begonnen weg te rennen en ondertussen had Fabio ook de politie aan de lijn. Op een gegeven moment stopte de jongeren met rennen en kwamen er nog meer jongens bij staan. Hierna begonnen zij te lachen, beledigen, en zelfs te schoppen.

Politie aanwezig

De politie was al snel op locatie waardoor de aanval werd afgebroken. De groep jongeren wist opnieuw te vluchten. De groep was ondertussen al gegroeid naar tien man, de advocaat moet er dan ook niet aan denken wat er was gebeurt als de politie niet zo snel was geweest. De politie heeft één van de jongeren staande weten te houden. Hij is meegenomen naar het bureau om zijn rol verder te onderzoeken.

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.