Saved Read later
Deel dit bericht

5 Gamereleases waar we niet op kunnen wachten: december 2019

Het einde van het jaar staat weer voor de deur. Zwarte-, stroopwafel-, roetveeg- of regenboogpiet komt samen met Sinterklaas, de Kerstman volgt en voor je het weet steek je weer een mega vuurwerkbom af waarmee je naast het bushokje ook 3 geparkeerde auto's afbrand. We hebben het natuurlijk over december! Wat doe je nog meer in deze maand? Gamen natuurlijk, heel veel gamen want het is buiten te koud om eens lekker een potje te voetballen. Je vraagt je misschien af of er nog leuke nieuwe games uitkomen in december. Maak je geen zorgen er is keuze genoeg. Hier zie je 10 games waarmee je december zeker zult overleven.

Life Is Strange 2 – Episode 5 [PC, PS4, XBO] – December 3

Je kruipt in het laatste deel van de Life Is Strange series weer in de huid van Sean Diaz (16). Samen met je broertje (9) leg je het laatste stuk van je reis af richting Puerto Lobos in Mexico, de thuisbasis van je in het begin van de serie vermoorde vader. Dit deel is het laatste deel van de serie dus mocht je de andere delen hebben gespeeld kom je nu te weten hoe het verhaal afloopt.

Bekijk ook:
Online een gokje wagen? Bij deze spellen maak je de meeste kans

Phoenix Point [PC, XBO] – December 3

Phoenix Point is een turn-based tactiek en 4X grand-strategiegame waarmee je de leiding hebt over een wereldwijde strijd tegen een angstaanjagende buitenaardse dreiging die kan muteren en evolueren om zich aan te passen aan je keuzes en acties. Phoenix Point biedt spelers een grote verscheidenheid aan uitdagingen op het procedurele slagveld, evenals eindeloze verrassingen in het strategische spel. Aliens kapot maken dat is waar het om gaat en de wereld redden natuurlijk, van Aliens!

Ancestors: The Humankind Odyssey [PS4, XBO] – December 6

Darwin zou trots zijn op dit spel. Je speelt een aap in Afrika op weg naar het worden van een mens. Overleef in de jungle vol vijanden zoals leeuwen, slangen en nog veel meer samen met je clan. Zorg dat je clan lang genoeg overleeft om het volgende stadium in de evolutie te halen. Gaan al je clan leden dood? Dan zul je opnieuw moeten beginnen en sterft jouw soort uit. Heb jij het in je om lang genoeg te overleven om de mega stap te maken in de evolutie?

Bekijk ook:
Dit zijn de top games om naar uit te kijken in 2024

Terminator: Resistance [PC, PS4, XBO] – December 10

https://www.youtube.com/watch?v=X2e7R4krvBE

Beleef, in de oorlog tegen de machines, alle gebeurtenissen die leiden tot de laatste beslissende veldslag om het lot van de mensheid. Terminator: Resistance is een first-person shooter die zich afspeelt tijdens het verhaal ‘Future War’, waarvan we alleen flarden zagen in de beroemde films ‘THE TERMINATOR’ en ‘T2: JUDGMENT DAY’. De machines zullen verliezen, maar tegen welke prijs?

Wattam [PC,PS4] – December 17

Dompel jezelf onder in de creatieve geest van Keita Takahashi in Wattam. Verken een eenzame wereld waar alles is verdwenen en alles verloren lijkt. Speel alleen of split screen om burgemeester te helpen de geneugten van vriendschap te herontdekken, zijn verloren herinneringen te herstellen en opnieuw in contact te komen met de wereld!

Avatar foto
Jeroen VanderPloeg

Jeroen schrijft sinds 2017 voor zowel nationale als internationale bedrijven. Bij Trending richt hij zich op de laatste trends. De trends waar hij over schrijft richten zich: mode, games, nieuws, gadgets en natuurlijk ook al het andere wat trending is. Jeroen zit overal bovenop om jou ‘up-to-date’ te houden. Ook tijdens zijn reizen is hij altijd opzoek naar de laatste trends.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.